Do wszyskich nowoczesnych którzy drą ryja ,, j🤬 PiS,, jak przyjdzie platforma to zrobi wam taką lewatywę , lobotomię i czyszczenie portfela że będziecie to odszczekiwać w mgnieniu oka .
Czyszczenie portfela ? po morawieckim to nie będzie co czyścić, wytrzepie j🤬y do ostatniego grosika.
Nie pamiętam żeby za tych złodziei z peło trzeba było płacić za deszcz, a mati wpadł na taki pomysł.
Ja tam nie bronie poj🤬ego pisu ale lubie przypominać ludziom te 23%wat na kilka miesięcy podniesienie podatkow na art. Dziecięce i wiele innych podatków pis po jedno kurestwo
A ja lubię przypominać że to podniesienie miało termin obowiązywania, dokładnie do końca 2016. Po tej dacie podniosła szydło. I zaraz wchodzi podatek od cukru i od deszczu, wzrasta akcyza. Opłata paliwowa, podatek bankowy (PKO wysłało mi info o podwyżce opłat na długo przed wejściem podatku w życie) , podatek handlowy,podwyżki prądu itd.
Jeszcze trochę dop🤬lą podatek od gówna. Jak uważasz że za peło było źle to ci jeszcze doj🤬i.
http:// www. grzechy-platformy. org/finanse/ masz poczytaj sobie i przypomnij ten sam burdel.
Bełkot pisowców, a w dupę se to wsadź
Edit: "WYSOKIE PODATKI" a wiesz że te twoje ukochane k🤬y z PISu nie zniosły podatków tylko doj🤬i 35 nowych ?
To jak ci było gorzej za PO z 35 podatkami mniej to chyba jesteś jakiś jebnięty
Jeszcze jedno, JPK który uszczelnił vat został stworzony w 100% przez PO, jedyne co PIS stworzył w tym temacie to mafia watowska w ministerstwie finansów, tego to nie widzisz ? To jest dopiero burdel.
A jeszcze zrobili z tego kraju wysypisko śmieci które przypadkiem się same zapalają a winnych brak.
Typowo szczekasz o bełkocie a ja k🤬a zwyczajnie pamiętam ich obiady z ośmiorniczkami za 1200
Jak slysze że kupujemy wc🤬j taniej gaz ze stanów i debile platfusy to krytykują bo k🤬a nie z rosji to mnie rozpoerdala od środka.
To był rząd który by oddał i sprzedał wszystko na zachód a kupował najlepiej nakdroższą energie.
komentarze jak mają ludzi za gówno.
Najpierw k🤬y z platformy p🤬lili że budżet padnie
Nap🤬lają wszyscy na sądy teraz a nikt k🤬a nie pamięta za czyjej kadencji zmienili sobie prawo do ustawiania swoich sędziów w ławkach.