przez właśnie takie k🤬y jak Ty i Tobie podobni ten świat schodzi na psy, każdy sobie robi jak mu się podoba, j🤬 przepisy jestem panem świata. C🤬j ci w cycki bo w dupe to dla Ciebie przyjemnosc
przez właśnie takie k🤬y jak Ty i Tobie podobni ten świat schodzi na psy, każdy sobie robi jak mu się podoba, j🤬 przepisy jestem panem świata. C🤬j ci w cycki bo w dupe to dla Ciebie przyjemnosc
Nie, bo jest uprawniony do poruszania się po parku. Nawet koguta ma. A kierowca i ew pasażer są oznakowani zapewne kamizelkami jako jakas służba miejska do ogarniania zieleni miejskiej czy inne takie.
A yariska z campingiem już k🤬a nie.
Koles nagrywa zeby miec wyswietlenia. Gdyby chcial cos zrobic to by wylaczyl nagrywanie i zadzwonil przy nim na psy. Podajesz miejsce numer rejestracji i ze masz wszystko nagrane i czekasz na przyjazd bo zostales potracony i zle sie czujesz. Poj🤬i stoja na przeciwko siebie i k🤬uja
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?Nie przez takie "k🤬y" jak ja ten świat schodzi na psy, tylko przez takich robaków jak ty. Z takim światopoglądem to powinieneś przeprowadzić się do Szwecji, będziesz chodził jak trybik w maszynie i podp🤬lał wszystkich dookoła, a jak ci brudasy dop🤬lą, to przyklękniesz i grzecznie podziękujesz, że pomogli ci stać się lepszym człowiekiem.
Ale wy p🤬licie ,a gowno wiecie.
To bylo juz ze 2 tygodnie temu,gosc tak naprawdę wiózł kamping dla pracowników którzy rewitalizują park.
A niestety tez byście chcieli zjeść w normalnych warunkach A nie pod chmurką.
Jebac przepisy? Typ jest w pracy jakas przyczepe ciągnie, bo chyba k🤬a codzinnie przez park na kemping nie jezdzi, az tu szmaciarz jakis o wolnosc i praworzadnosc walczacy, przed maske wlazi bo p🤬da na bok zejsc nie umie, bo ma prawa a alejka jest jego, ja p🤬le.
I powiedz nam jeszcze jak Ci to k🤬a rzutuje, jakby yariska koguta miala to bylo by ok, bo, no c🤬j wie ale wtedy byla by uprawniona.