Taaa nie twój, Odjechałeś jak zwykła pała zamiast zatrzymać się i pomóc. C🤬j ci w ryj za to.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupęOd początku filmu do momentu wypadku naliczyłem około 40 różnych znaków- tylko po pasie, po którym jechał samochód. Jak k🤬a można patrzeć na drogę, skoro k🤬a trzeba cały czas nap🤬lać wzrokiem a to po pasach, a to po drodze, a to po słupkach, a to po przejściach nad drogą, k🤬a...Dolicz do tego wszystkie lusterka, prędkościomierz, skrzynie biegów i jeszcze uważaj na polityków, żeby ci nie zaj🤬i kasy z portfela....
Prawidlowo ,i zgodnie z przepisami to sie lezy na Powązkach,nie ma szans by nawet przy 50 km h jak ci wyjedzie rower z 30 km h na godzine,wychamowac ,tutaj auto ewidentnie dwukrotnie przekroczyło prędkość,ale nie zmienia faktu ze ja sobie zderzaki i szybe wymienię,a rowerzysta ,jadacy przepisowo bo jakis baran w rządzie tak mu pozwolił,juz zycia sobie nie odklepie,wiec ja czy jadę ścigaczem czy szosowka, czy autem ,nawet jak mam pierwszeństwo to sie k🤬a rozglądam i upewniam , powinien być zakaz wkraczania w ten sposób na pasy ,i zasada brak zaufania dla kazdej strony ,
Qrwa! Kto ci dał dostęp do klawiatury! Jebnij się w łeb słownikiem! I powtarzaj, aż się zabijesz!
Prawidlowo ,i zgodnie z przepisami to sie lezy na Powązkach,nie ma szans by nawet przy 50 km h jak ci wyjedzie rower z 30 km h na godzine,wychamowac ,tutaj auto ewidentnie dwukrotnie przekroczyło prędkość,ale nie zmienia faktu ze ja sobie zderzaki i szybe wymienię,a rowerzysta ,jadacy przepisowo bo jakis baran w rządzie tak mu pozwolił,juz zycia sobie nie odklepie,wiec ja czy jadę ścigaczem czy szosowka, czy autem ,nawet jak mam pierwszeństwo to sie k🤬a rozglądam i upewniam , powinien być zakaz wkraczania w ten sposób na pasy ,i zasada brak zaufania dla kazdej strony ,