Zawsze mnie zastanawia czy Ty i większość tutaj postujących jesteście sfrustrowanymi przegrywami życiowymi którzy sobie robią dobrze obrażając przypadkową babę, czy jesteście po prostu chorzy psychicznie... Film zaczyna się od kierowcy który desperacko próbuje hamować, a Ty i reszta pojebów winicie babe. Nosz k🤬a. Nie ma żadnego normalnego scenariusza w którym kierowca nie zrobił już czegoś wyjątkowo głupiego że przed pasami znajduje się na środku drogi... Argument o oślepieniu nawet nie będę analizować...
To są brednie Janusyz jak Ty co mylą lokalne zwyczaje z realnym prawem... Włochy są sygnatariusz Wiedeńskiej konwencji dotyczącej ruchu drogowego z 1968. Piesi mają tam pierwszeństwo na każdych pasach. Nie rozsiewaj kłamstw.
TRUDNO będzie udowodnić swoją niewinność kiedy w momencie wjazdu na pasy połowa auta znajduje się na pasie ruchu w drugą stronę a pomiędzy nimi jest podwójna ciągła...
k🤬a to samo mówili twojemu ojcu jak opowiadał, że szybko wyjął zamiast spuścić się do końca no i teraz taki niedoj🤬y musisz chodzić po świecie 🥲
Nie zesraj się .......
Dopóki nie było Internetu, to tylko na twojej wsi wiedzieli że jesteś idiota, a teraz wiedzą już wszyscy.
Nawet nie spojrzała w lewo to fakt. Ale była 2 sekundy na przejściu już , a typ jechał bez żadnych zasad bezpieczeństwa. Co lepsze dzisiaj takiego starego dziada j🤬ego strąbiłem. Jechał 5km na godzinę i myślałem, że dlatego bo na chodniku zbliżają się do przejścia piesi. Czekam, czekam...zwalniam za dziadem a on jak ludzie weszli na pasy jedną nogą to dodał gazu i pojechał XD k🤬a powinno się zabierać prawo jazdy dziadom starym po 75 roku życia już dożywotnio.
Odpowiedź gimbazjalisty. Przesiątknięta hipokryzją. Piszesz komentarz obrażający ofiarę wypadku a jak ktoś Cię wyśmiewa to zaraz mu odpowiadasz żeby się nie zesrał mimo że sam się pierwszy zesrałeś ze swoim histerycznym komentarzem typu ...
Ja wiem że to nie do mnie adresujesz, ale powątpiewam że sam z własnej woli kiedykolwiek przeczytałeś jakąkolwiek książkę Lema, więc tego typu parafrazowanie śmiesznie wygląda. Zwłaszcza że Lem miał na myśli Ciebie też pisząc to co napisał.