jest obowiązany zachować szczególną ostrożność(...)
zasada jest prosta, kiedy pieszy zbliża się do przejścia, wszyscy stają. wszyscy, czyli jadące z naprzeciwka, jadący z tej samej strony, ja, ty, inni piesi, pies, przypadkowy k🤬s, czas, życie przed oczami, ciało chlebem, światło. wszystko k🤬a
Ja ci powiem jak. Jak we Włoszech. Pieszy ma pierwszeństwo jedynie na światłach na swoim zielonym.
Jak leziesz po pasach bez świateł to nie masz pierwszeństwa…
Ale ale…żeby nie było tak różowo
Za sam fakt potrącenia pieszego masz tak potężne kary wraz z odebraniem prawa jazdy że dochodzi do paradoksu kiedy to pieszy przechodzi przez środek jezdni pod kątem 45 stopni i c🤬ja mu zrobisz bo tak srasz pod siebie jako kierowca.
I nikogo wtedy nie obchodzi kto miał pierwszeństwo bo to kierowca pojazdu mechanicznego ma zachować większą ostrożność jako ten co ma potencjalną maszynę śmierci.
Więc ten…to trochę jak z wiekiem emerytalnym…uważaj o co prosisz bo wdepniemy w jeszcze większe gówno.
Filmik z mojego podwórka. Tu co drugi skarży się że słońce go oślepia
@: nic do ciebie nie mam ale życzę ci z całego serca żeby ciebie taka sytuacja nie spotkała. Ja mam dwójkę dzieci poruszamy się przepisowo przed wejściem na pasy się rozglądamy i nie jeden sk🤬iel mimo iż nas widział to jechał na żyda
Filmik z mojego podwórka. Tu co drugi skarży się że słońce go oślepia
@Will70: nic do ciebie nie mam ale życzę ci z całego serca żeby ciebie taka sytuacja nie spotkała. Ja mam dwójkę dzieci poruszamy się przepisowo przed wejściem na pasy się rozglądamy i nie jeden sk🤬iel mimo iż nas widział to jechał na żyda
k🤬a to samo mówili twojemu ojcu jak opowiadał, że szybko wyjął zamiast spuścić się do końca no i teraz taki niedoj🤬y musisz chodzić po świecie 🥲Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika
podpis użytkownika
I tak to jest.Jakoś dziwnie ta zmywarka wjechała z tym wózkiem, mogła poczekać dwie sekundy a nie wp🤬lać się na przejście z chodnika
Filmik nic do ciebie nie mam ale życzę ci z całego serca żeby ciebie taka sytuacja nie spotkała. Ja mam dwójkę dzieci poruszamy się przepisowo przed wejściem na pasy się rozglądamy i nie jeden sk🤬iel mimo iż nas widział to jechał na żyda
Jako nieodpowiedzialny 36 letni osobnik zawsze czekam aż auto się zatrzyma bo nie ufam nikomu nawet jak by to moj stary jechal a ta tempa dzida naraziła konkubenta na strate 800+ tak o? powinien jej poprawić na chacie .