Na studniówke wręcz nie wypada iść samotnie - dlatego,że po prostu to niezręczne. W wypadku braku partnera,czy partnerki nie bedziemy czuli sie na takiej imprezie komfortowo.
Ludzie szukaja na rozne sposoby - czesto desperackie.
Ty porownalas wlascicielke tej aukcji wrecz do uslugi sponsoringu.
nie bulwersuj się tak
P🤬lenie, ja byłam sama i bawiłam się świetnie. Nie szukałam nikogo na siłę, a na samym balu było tylu znajomych, że ani przez chwilę nie byłam sama.
No i właśnie dla mnie to bezsens. Nie masz partnera, no to co? Idziesz sam. Tak samo wesela. Czy posiadanie partnera/partnerki to jest szczyt celów życiowych?
Ja tego nie powiedziałam. Napisałam tylko, że płacenie komukolwiek za towarzystwo to wg mnie dno.
idocznie Ty wolisz bawić się samotnie i tkwić w kącie,gdy inni tańczą Mazurka
bo na pewno znajdzie się wielu, ktorzy pojdą za darmo - badz zaplaca wylacznie za siebie.
Twój podpis stricte oblany feminizmem.
Już wiadomo skąd ta pogarda
Nigdy nie stoję w kącie. Poza tym kto powiedział, ze jestem samotna? Powiedziałam tylko, ze na studniówce byłam sama i świetnie się bawiłam.
Czy płaci czy nie płaci to jeden c🤬j. Nie potrafi się pkazać bez "zabaweczki" u boku, bo ... nie wiem co. Będzie się czuła gorsza?
Nie powiedziałam, że nią gardzę. Powiedziałam, że dla mnie to dno ( a takim ludziom co najwyżej można współczuć). A poza tym pisałam, że szukanie w ten sposób partnera/PARTNERKI jest dla mnie niezrozumiałe, więc nie chodzi tu o tylko jedną z płci.
Będzie się czuła gorsza?
Nie powiedziałam, że nią gardzę. Powiedziałam, że dla mnie to dno ( a takim ludziom co najwyżej można współczuć).
na pewno masz 21 lat? jeśli wg ciebie bycie samej na jakiejś imprezie znaczy że ktoś jest poj🤬y albo emo to gratuluje podejścia do tematuwspolczuc mozna predzej tobie, jesli wolisz by sama na na jakiejs imprezie(np dyskoteka itp.) to albo jestes emo albo poprostu poje*ana...
jesli wolisz by sama na na jakiejs imprezie(np dyskoteka itp.) to albo jestes emo albo poprostu poje*ana...
partnerów do tańca i reszty miało dosłownie kilka osób. I to było normalne. I wszyscy bawili się świetni
szukała zawzięcie partnera żeby przed koleżankami się pochwalić.
Takie tam gadanie że na studniówce samemu się super bawicie.
jakby każdy sam przyszedł...
![]()
nie spinaj sie tak