Wysłany:
2024-05-11, 17:01
, ID:
6668223
Zgłoś
zawsze gnije z was umysłowe ameby, które uznają że wykładnią prawa jest wasze widzimisie albo "a w kraju X to jest inaczej". To se k🤬a jedź tam gdzie auto ma pierwszeństwo i zamknij już ten ryj. W KD jest jak wół napisane, że pojazd jest obowiązany ustąpić pierwszeństwa pieszemu wchodzącemu na przejście. Tam nie ma "lub" albo pola do interpretacji. Nie podoba ci sie? To wypi*laj do komunikacji miejskiej albo pod sejm skandować swoje niezadowolenie. Jak już musicie uskuteczniać te swoje dyskusje i wydawać wyroki czyja jest wina, to zawsze z dopiskiem "wina pieszego, bo ja tak uważam". Na czerwonym też przejeżdzasz bo w twoim pustym łbie pojazd na zielonym ci wtargnął na skrzyżowaniu? Ja zawsze dojeżdzając do przejścia zwalniam i wk🤬ia mnie jak pieszy stoi i czeka aż ja się zatrzymam, ale wiem że robi to przez takich pojebów jak wy, którzy w dupie mają z góry ustalone reguły zachowania na drodze. Świetymi krowami to jesteście wy, a nie piesi, bo to wam sie wydaje, że jesteście ponad prawem. Prawo swoje a wy i tak macie racje, prawda? a c🤬j z wami