Nie bądź k🤬a żałosny ? jakie ma znaczenie... oczywiście, że ma ! Policja ma k🤬a do awantury nie dopuścić ? a co wy K🤬Y rozumów nie macie? To wy wszczynacie burdy. przez was zginał chłopak.
Wystarczy pomyslec ile kasy idzie na zabezpieczenie meczow przez takich kretynów jak ty.
Mam propozycje. przyszedłes tutaj sie wyżalic licząc na poparcie, ale ci sie nie udalo wiec sp🤬alaj tam skad przyszedles i sie nie pokazuj wiecej
Do agresywnej kibolskiej hołoty nie strzelałbym z broni gładkolufowej po nogach, tylko nap🤬lał ostrą amunicją po korpusie k🤬a. Raz-dwa by się odechciało szumienia i cywilizowani ludzie mogliby w spokoju obejrzeć mecz.
Buahahaha chłopcze, wiedzą i inteligencja to ja Cię zjadam na śniadanie. Gówno o mnie wiesz.
Policja jest od tego, żeby pilnować porządku. Są w pracy i to jest ich obowiązek. Za to dostają pieniądze i jako osoby publiczne nie mogą dać się sprowokować. Koleżko, akurat na sadisticu nie jestem od wczoraj i dobrze wiem, ze tutaj poparcia bym w zyciu nie znalazł bo za dużo tutaj bananowców, społeczniaków i noł lajfów którzy nigdy styczności z policją nie mieli i nie wiedza jak oni funkcjonują. To jest ich praca i mają ją wykonywać rzetelnie.