@Everlast1111
Czytam twoje posty i śmiem twierdzić, że jesteś efektem ubocznym bezstresowego wychowania Porządnego wp🤬lu od matki/ojca nie dostałeś.
Upodlasz się i nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz.![]()
Proszę przestań już pisać, sam przeciwko wszystkim, dla Ciebie Ty masz rację dla nich oni, ja czytam i się śmieję bo już zapominacie o co się kłócicie. Na przyszłość, nigdy nie mieszaj rodziny do takich spraw, nawet jeśli druga strona zaczęła, honor to rzecz deficytowa.
Mam nadzieje ze karetka niedojedzie na czas gdy twoja stara badz stary badz dziecko badz nawet ty sam bedziesz zdychał tepa k🤬o![]()
on jest albo debilem, który nie zdaje sobie sprawy że z każdym postem coraz więcej ludzi uważa go za kompletnego niedorozwoja i dalej brnie w to gówno
albo... jest trolem, w takim przypadku spoko
Ty sobie Everszmato nie zdajesz sobie sprawy ale z dużo gorszego faktu - większość osób tutaj cieszy michę z tego jak się pultasz o jakiegoś patusa. Czyżby to był twój kochaś?
![]()
Ty sobie Everszmato nie zdajesz sobie sprawy ale z dużo gorszego faktu - większość osób tutaj cieszy michę z tego jak się pultasz o jakiegoś patusa. Czyżby to był twój kochaś?
![]()
CHULIGANI BYLI SĄ I BEDĄ !! A wam c🤬le noł lajfy tyle pozostało co komentarze na sadolu i udawanie ze sie jest sadolem hahaha a w rzeczywistosci potulne c🤬y na utrzymaniu rodziców
Masz rozumieć, że atakując czyjeś rodziny wyłapiesz szybko W5 i skończy się twoja kariera na Sadisticu. Pyszcz dalej...
Everszmata jak ładnie spasowała gdy wspomniałem o jego homoromansie. Szach mat dz🤬ko xD
Lepsze to niż być utrzymywanym na rencie babki tak jak ty. Impotencie umysłowy, mendo społeczna. Stary a tak poboczem to nigdy nie miałeś ochoty strzelać z gładkolufowej do takich imbecyli ? Jak by mi dali to pierwszą bym tę suke ustrzelił co tak ryja darła.