Spokojnie niedługo przez przypadek odjebią twoją starą na chodniku ciekawe co wtedy powiesz![]()
Bo go k🤬a tam sciagli żeby robic pierwszą pomoc? co mieli go k🤬a na schodach reanimowac głąbie? pomysl k🤬a przerasta cie to?
Patrzcie jaki odważnyTaki chuligan, że z kolegami chce mnie bić
Nie przebywam obecnie w Sosnowcu, ale na Zagórzu mam znajomych i to dobrych, więc żebyś za takie internetowe cwaniakowanie to ty nie skończył z c🤬jem w zębach...
A ja dotarłem do takiej informacji:
Jedna z kul raniła 27-latka, który wtargnął na boisko. Mężczyzna zmarł po przewiezieniu do szpitala.
Nie siedział grzecznie na swoim miejscu, tylko był jednym z zadymiarzy, którzy wtargnęli na murawę. Przestań się pluć i popracuj nad pisownią...![]()
Nadal mi nie odpowiedziałeś Everszmato..
Niestety nie zapamiętałem nazwiska kobiety która była pielęgniarką w trakcie wybuchu powstania. Byłem na premierze filmu gdzie po spektaklu był wywiad z nią. Byłem też w muzeum Powstania Warszawskiego i kobieta powiedziała, że właśnie Ci chuligani walczyli. Starsza Pani mówiła, że przywozili do niej (do prowizorycznego szpitala) chłopców których kojarzyła i nie byli to grzeczni dobrze uczący się z dobrych domów, często byli to koledzy za którymi nie przepadała bo zaczepiali itd. mówiła że chamsko podrywali dziewczyny. Możesz mi uwierzyć lub nie, nie zależy mi na przekonaniu Ciebie, ale zapytałeś to odpowiadam.@Pustynne sandały
Masz źródła na to?