dolewacie oliwy do ognia...
Koniec Świata@ sadistic.pl/partia-pedofili-vt191822,30.htm
Ja się pytam po co pedałom dzieci? Dlaczego o to tak walczą? Niech sobie sami je robią, bez użycia hetero.
Ja p🤬le, jak czytam komentarze ciemnogrodu, który zamiast pilnować swojego życia, ingeruje z butami w życie innych i co gorsza... jakieś k🤬a fantazje przewiduje, ze za 50 lat będą slogany, r🤬aj dziecko bądź trendy. Skoro tak bardzo was ciśnie na wypowiadanie się w tym temacie to może zaczerpcie jakichś informacji.
Gdy trafia tu coś pro rządowego jesteście pierwsi by bluchać propagande sianą przez Tuska, PO, PiS i resztę... nawołujecie do samodzielnego myślenia itd... lecz gdy temat tyczy się gejów, lub innych mniejszości to wystawiacie opinie powielaną przez media... sami łapiecie tą propagandę i siejecie ją dalej. J🤬i hipokryci, bądźcie konsekwentni i dowiedzcie się w temacie zanim się wypowiecie. Każdy powinien mieć prawo do przeżycia własnego życia w sposób jaki chce. Oczywiście są granice, ale wiara, orientacja seksualna, płeć i wiele innych aspektów życia nie zależy od nas (wiara może nie tak bardzo, ale wiele osób nadal nie potrafi się otrząsnąć z tego co było im wpajane do łba od dzieciństwa). Nie da się nauczyć homoseksualizmu, ani naturalnie zmienić orientacje seksualną. Taki się rodzisz, nic nie poradzisz. Choć i tak nikt tu z was nie wie jak to jest, tak samo jak ja. Tyle, że ja w dziczy nie mieszkam już od lat i poznałem kilka osób o orientacji homoseksualnej (głównie lesby) i mam wiarygodne źródło informacji na ten temat. Wy czerpiecie nie wiem skad, z pisma świętego, czy z tvnu? Nie zachowujcie się jak katozjeby i żyjcie własnym życiem, bo czyjeś życie to nie jest k🤬a wasza sprawa, wścibski ciemnogrodzie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.