Może i chciał przyszpanić, ale jak by nie było walczy chłop o swoje, (To nic, że o 1,40zł. Państwo upomniało by się nawet o 4gr. sadistic.pl/stary-dlug-mojego-dziadka-w-banku-vt371786.htm ). Dlaczego ma płacić za przejazd autostradą, która z definicji ma przyspieszyć jego podróż, a jak się okazuje, nie robi tego? I tak już za nią zapłacił. Ja też jestem za tym żeby zniesiono te chore opłaty. Nawet jeśli nie zostaną zniesione, to najpierw niech dostosują te drogi do jakichś standardów, bo płacę k🤬a za zaoszczędzony czas a nie za stanie w miejscu...
Teraz przynajmniej obywatele zobaczą, że można z tym powalczyć. Jeśli ludzie przestaną płacić, to może ktoś się do roboty weźmie i zadba o to ażeby owe "autostrady" można było w końcu nazwać autostradami.
I nie chodzi tu o to, że ktoś nie ma złoty czterdzieści... Chodzi o to, że jak chcą kasę brać od ludzi, to niech w zamian dadzą im spokojnie, bez nerwów dojechać do domu, po ciężkim dniu zap🤬lania na te j🤬e parę groszy.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverDalej rzuca "k🤬ą", ponarzeka na rząd. Stwierdzi, że nie da i c🤬j.proszę pana nie płacę za to piwo bo było ciepłe/nie smakowało tak jak zwykle. Ja wiem, że to nie jest pana wina, oddajcie mnie do sądu czy co tam chcecie. Ja za to nie zapłacę! Nie wiem jakie sa procedury, pewnie ma pan na to jakiś regulamin. Jak Pan chce, to może Pan za mnie zapłacić. Nie zapłacę proszę Pana, nie zapłacę.
Weź teraz przejedź z Katowic do Krakowa. K🤬a nie dość że połowa drogi rozp🤬olona i jedziesz 90 za tirem, to jeszcze cie skasują z 15 zł. No chore. Zresztą, co tu się denerwować. Żanda nowość, cały ten kraj i zasady nim rządzące są chore.
I nie chodzi tu o to, że ktoś nie ma złoty czterdzieści... Chodzi o to, że jak chcą kasę brać od ludzi, to niech w zamian dadzą im spokojnie, bez nerwów dojechać do domu, po ciężkim dniu zap🤬lania na te j🤬e parę groszy.
podpis użytkownika
o.0
Może i chciał przyszpanić, ale jak by nie było walczy chłop o swoje, (To nic, że o 1,40zł. Państwo upomniało by się nawet o 4gr. sadistic.pl/stary-dlug-mojego-dziadka-w-banku-vt371786.htm ). Dlaczego ma płacić za przejazd autostradą, która z definicji ma przyspieszyć jego podróż, a jak się okazuje, nie robi tego? I tak już za nią zapłacił. Ja też jestem za tym żeby zniesiono te chore opłaty. Nawet jeśli nie zostaną zniesione, to najpierw niech dostosują te drogi do jakichś standardów, bo płacę k🤬a za zaoszczędzony czas a nie za stanie w miejscu...
Teraz przynajmniej obywatele zobaczą, że można z tym powalczyć. Jeśli ludzie przestaną płacić, to może ktoś się do roboty weźmie i zadba o to ażeby owe "autostrady" można było w końcu nazwać autostradami.
Coś ci się chyba ubzdurało, że on płacił za "nic". To teraz wyobraź sobie, że koleś wchodzi do knajpy i kupuje piwo za 6 złotych. Wypija i stwierdza, że mu nie smakowało. Woła kelnera i mówi: Dalej rzuca "k🤬ą", ponarzeka na rząd. Stwierdzi, że nie da i c🤬j.
I co? Cebula, burak, żyd to chyba określenia pasujące do takiego osobnika?