Mnie to najbardziej wk🤬ia to, że gimbuski p🤬lą o Falloucie trójce i New Vegas na okrągło. W porównaniu do jedynki i dwójki są c🤬jowe :/
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!@UP:
To dzięki sadzy, wzniesionej przez wybuchy bomb. Zmniejszona temperatura i brak fotosyntezy![]()
Miłego dnia!
Rozumiem dym, kurz i inny syf, ale sadza? Sadze powstają głównie przy niepełnym spalaniu paliw takich jak węgiel. Chyba, coś się zmieniło i teraz bombardują składy opału i kopalnie węgla![]()
podpis użytkownika
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379
Z tego co wiem, jako jedyny wspomniałem tu o Falloucie 3, chłopczyku, więc mam nadzieję, że z tymi "gimbuskami" to Ci się tylko poj🤬y lejce chwilowo.
A co do twojej durnej wypowiedzi, nikt tu nie prowadzi dyskusji, która część Fallouta jest najlepsza, tematem są te grafiki. Jak byś miał choć odrobinę inteligencji i przemyślał co napisałeś, to wpadłbyś na to, że w pierwszych 2 częściach Fallouta ciężko było się doszukać JAKIEJKOLWIEK grafiki, nie mówiąc o 3D. Więc jeśli już takie widoki porównywać do Fallouta, to tylko do 3. części.
Głupiś jak paczka tępych gwoździ.
No właśnie źle spojrzałeśA przez to, że na sam koniec rzuciłeś we mnie mięsem, mogę Cię uważać za skończonego ignoranta. Bo tylko gimbuski nie znają innych gier post-apo niż Fallout 3/New Vegas
![]()
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!