Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
No i c🤬j z tym. Był ktoś z was w Korei w ogóle? To tak jak z USA za PRL-u, upadek, bieda i nie wiadomo co k🤬a jeszcze. Nie mam kasy żeby polecieć i zobaczyć jak tam jest naprawdę to mnie to średnio interesuje. Natomiast siedzę tu w Polsce i widzę dzieci mdlejące z głodu w szkołach, ludzi umierających w kolejkach do lekarza i zakłamanych polityków, a raczej złodziei. Tym właśnie powinniśmy się interesować, a nie tematami zastępczymi typu co się je w koreańskich samolotach. U nas w cale nie jest lepiej.
Jak widzę taki taki post cieciu zaj🤬y to strasznie chętnie bym Ci tak przyp🤬olił aż by Ci gałki oczne wyszły na wierzch, może wtedy ciulu byś docenił to co masz. Jak Ci się tak k🤬a ćwoku nie podoba to wyp🤬alaj do Korei Północnej, bo widać tępy idioto że nie masz pojęcia o czym mówisz.
Nie mogę, czy na prawdę na sadisticu znajdują się sami idioci? Wszystkie wyróżnione komentarze to w wiekszości komentarze podobnych debili. Co się z wami dzieje ludzie? Ja rozumiem że gimnazjum i hormony buzują, ale k🤬a bez przesady, miejcie trochę przynajmniej pojęcia o świecie, troszke rozumu i nie p🤬lcie głupot bo widać się tym zarażacie i tutaj na sadisticu z wami coraz gorzej.
Ja p🤬le....
krycha7 napisał/a:
Koleś z dziwnym nickiem ma stuprocentową rację. To jest niestety nasza mentalność, to jest nam wpajane już przynajmniej od czasów komuny. C🤬j, że u nas jest tragicznie... gdzieś na "końcu" świata jest trochę gorzej! To się liczy!
K🤬a kolejny debil. Na końcu świata, "troszkę" gorzej? Troszkę? Ty jesteś chyba k🤬a tak samo "troszkę" głupszy.
beeveer napisał/a:
No porażka, do pięt europie nie dorastają. bo ja to podczas lotu Lufthansą z Berlina do Frankfurtu dostałem kubek wody. za 2,5Euro oczywiście.
Ja p🤬le ale mogłeś sobie kupić tak? Mogłeś KUPIĆ, bo miałeś te 2,5 EURO. A i tak k🤬a narzekasz. Żyjesz w luksusie debilu a i tak narzekasz. Na przelotach na tych dystansach, zapewne głupku wsiowy nie wiesz, nie serwuje się posiłków. Gdzie sie k🤬a podziała edukacja??
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
masabitumiczna, jeszcze ani słowa o polityce nie powiedziałem, ale widzę, że nawet już w stół uderzać nie muszę, a nożyce i tak się odezwą. Wystarczy tylko zwrócić uwagę na biedę w kraju a tuskoboye już czują się urażeni. To teraz wam powiem skoro domagacie się polityki, że p🤬lić to będą was jak będziecie sp🤬alać z tego kraju z całą resztą kumuszo-żydowskiej masy, już niedługo.
Ty jesteś faktycznie glupszy niż ustawa przewiduje. Ty tak na co dzien czy tylko między kolegami dresikami/żulami/wieśniakami? Ciężko poznać kategorie, ale strzelam że wieś, wtedy twoja ignoracje i debilizm byl bym w stanie Ci wybaczyc. Tuskoboye... palancie jeden, jedź do tej Koreii, mam nadzieje że tam poznasz co to znaczy zła władza gdy Cię będą przypalali fajkami i mieli całe twoje zdanie w dupie. Zachęcam!
Tacy sami idioci są wszędzie. W Polsce, Anglii, Niemczech. Zawsze k🤬a narzeka, nic nie docenia, nic mu nie pasuje, zawsze uważa że wszystko jest przeciw niemu a prawda jest prosta - jesteś k🤬a nieudacznikiem i nie potrafisz sobie poradzić w społeczeństwie tak jak inni ktorzy się edukowali, są mądrzejsi od ciebie. Więc jeszcze raz, wyp🤬alaj, nie potrzebujemy Cię w naszym wielkim, sprawnym, dumnym kraju. Każdy kraj ma swoje problemy, ale na pewno ciulu nie będziesz porównywał mojego kraju z Koreą Pólnocną.