Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dowód był, oc było, tablice również, gość co uciekał przyjechał oglądać ta mazdę, właściciel siedział z tyłu.Narracja z dupy bez związku z prawdziwą sytuacja.
Jak mnie wk🤬iają te lektorskie narracje.
"NA NAGRANIU WIDZIMY"... ja p🤬lę. Wiem k🤬a co widzę, daj mi ocenić bez komentowania wcześniej.
Jakaś pop🤬lona moda się zrobiła aby wrzucać komentarze w formie głosu w filmikach.
Dostanie kolejny zakaz prowadzenia pojazdów, auto pewnie było w leasingu, mandat zapłaci tatuś, a za miesiąc pajac znów będzie szalał na drogach, tylko tym razem kogoś zabije.
Kraj z dykty i styropianu. Sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, brak uprawnień, auto bez badań, oc, tablicy rejestracyjnej i jeszcze naćpany - wyjdzie za chwilę, za dobre sprawowanie, i dalej będzie jeździł...
a Ty czy ja?
5000pln mandatu za 10km/h więcej w zabudowanym na wylotówce 💩
Dostanie kolejny zakaz prowadzenia pojazdów, auto pewnie było w leasingu, mandat zapłaci tatuś, a za miesiąc pajac znów będzie szalał na drogach, tylko tym razem kogoś zabije.
Ah, polska kartonowa...
Na pewno 15 letniego rx8 ma w leasingu.
Dostanie kolejny zakaz prowadzenia pojazdów, tym razem to go na pewno nauczy.