I wiemy już gdzie trafił szrot z filmu powyżej. To znaczy nie ten egzemplarz (bo film pewnie z wczoraj), ale poprzednia bryka bohatyrów których polucja właśnie odwiozła do domu rodziców. Zdzichu ci go wyklepał za trzy flaszki, największy zaś składnik ceny to była łapówka aby ci ten bolid w urzędzie zarejestrowali.Po co ty stary nieudaczniku piszesz jak na pudelku? Po co Ci taki komentarz? Widzę że kurrvvva jesteś mocno upośledzony bo tu nadajaesz w każdym temacie. Ktoś ci powiedział że w USA Mustang to jak passat? Mam takiego i w Wawie jak jebnę na światłach to musze szyby zamykać tak c🤬ki się pchają.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.I wiemy już gdzie trafił szrot z filmu powyżej. To znaczy nie ten egzemplarz (bo film pewnie z wczoraj), ale poprzednia bryka bohatyrów których polucja właśnie odwiozła do domu rodziców. Zdzichu ci go wyklepał za trzy flaszki, największy zaś składnik ceny to była łapówka aby ci ten bolid w urzędzie zarejestrowali.
Widzę że trafiłam. I przez takich ludzi złom jeździ po naszych drogach.Ja p🤬le jaka ciemnota, weź już stara sie dalej ulewaj w dej depresji w piwnicy albo zacznij się modlić. Zamuliłaś k🤬a jak dewotka że wsi. Normalne że ściągany z USA po lekkim dzwonie. Takie słowo dla zmywary tłustej "lekkim" jslest kluczowe. Zdzicho mi klepał który pod Warszawą robi takie fury na 800 kuca+ i cała Europa do niego jeździ. Ale komu ja odpisuje, chyba mnie pop🤬liło że Cię zaszyte mojej odpowiedzi trafił.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.