Nie ma Portugalczyków, nie ma kobiet, nie ma dzieci. Dramat w Lizbonie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie ma Portugalczyków, nie ma kobiet, nie ma dzieci. Dramat w Lizbonie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie brałem udziału w tym referendum ponieważ miałem je w dupie tak jak PiS i to jest moje zdanie a nie Tuska czy kogolwiek innego. C🤬j z tego, że mogłeś wyrazić własne zdanie skro ktoś się nim potem podciera referendowy fetyszysto. I btw nie głosowałem też na platformę bo należę akurat do ich negatywnego elektoratu. A chodź sobie na te referenda i pikniki PiSu. Gówno mnie to obchodzi. Jesteś tak samo ograniczony jak reszta tego kraju żyjąca w dualiźmie PiS-Platforma. Całe to pokolenie musi zdechnąć żeby się coś zmieniło.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Bys poczytał coś więcej niż nagłówki Onetu... Finalnie prokuratura bodnara oskarżyła aparatczyków pisowskich o 268 sztuk wiz (nie tysięcy.)
I nie o wydanie, a o przyspieszenie wydania. Ot cała afera.
Pewne przeżywasz też aferę o fabryce amunicji, o 100mld itd... trzeba czerpać z różnych źródeł a nie zamykać się jak debil w swojej bańce.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.nie no wiadomo, 100 mld to przesada, jak sam pan bóg prezes potwierdził, jest to góra 24 miliardy, tak więc uspokoiło mnie to
a te 268 sztuk dotyczy tylko jednego urzędnika i to nie jest finalne oskarżenie, tylko początek i wierzchołek góry lodowej, ale tego nie usłyszysz w radiu co ma ryja, czy innych gównach.
Gdyby wymienić wszystkie przestępstwa zorganizowanej grupy przestępczej jaką była zjednoczona prawica, to nie wiem czy ograniczenia forum co do wielkości treści nie obcięłyby połowy.
nie no wiadomo, 100 mld to przesada, jak sam pan bóg prezes potwierdził, jest to góra 24 miliardy, tak więc uspokoiło mnie to
a te 268 sztuk dotyczy tylko jednego urzędnika i to nie jest finalne oskarżenie, tylko początek i wierzchołek góry lodowej, ale tego nie usłyszysz w radiu co ma ryja, czy innych gównach.
Gdyby wymienić wszystkie przestępstwa zorganizowanej grupy przestępczej jaką była zjednoczona prawica, to nie wiem czy ograniczenia forum co do wielkości treści nie obcięłyby połowy.
już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...