Nie ma Portugalczyków, nie ma kobiet, nie ma dzieci. Dramat w Lizbonie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie ma Portugalczyków, nie ma kobiet, nie ma dzieci. Dramat w Lizbonie
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Czy ja wiem czy oni z zachodu tu przychodzą, chyba nie, mamy za słaby socjal w porównaniu z Niemcami, Francja czy Szwecja. A co do deportacji i odebrania socjalow też jestem ciekawy dlaczego tego nie ma. Może u nas jest za mało imigrantów niepracujących i nie pobierają socjali a też nie ma za co ich deportowac. Nie wiem ale przyklasne każdej partii która będzie chciała odsyłać każdego imigranta który złamie prawo albo przez rok nie znajdzie pracy w naszym kraju
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Pisałem o Twoim starym, ale skoro nawet Tobie się myli to jeden c🤬j.
Jaki miałeś problem, żeby iść i postawić krzyżyk, że nie chcesz imigrantów? Duma antypisowska się odezwała? Nie chciałeś zobaczyć co rząd zrobi gdyby to referendum było ważne? Skoro nie miało ono znaczenia to k🤬a po c🤬j bojkotować? Sam sobie usta kneblujesz?
już niedługo to samo w Polsce, Tusk pakt migracyjny podpisał w Brukseli. Uśmiechnijcie się...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nie chodzi o kneblowanie sobie ust tylko świadomość tego co się dzieje.
Ciąg myślowy polegający na tym, że jak Kaczyński zorganizował referendum z debilnymi pytaniami po to żeby takie lemingi jak Ty biegały i powtarzały, że oto jedyny Kaczyński patriota walczy z imigracją a Tusk zdrajca chce tu sprowadzić pół Afryki. Tylko półmózg patrzy na cały problem imigracji w ten sposób. Jak tylko pojawia się post na Sadistic pokazujący murzyna srającego do stawu to wkleja "a nie mówiłem? trza było głosować w referendum". No k🤬a jak z takim prowadzić jakąkolwiek poważną rozmowę?
"już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość."już niedługo..." - kolejny z pierdyliona takich samych tekstów, nie sprawi, że spełni się wasze marzenie i Tusk wpuści inżynierów. Muszą wam wystarczyć te setki tysięcy, którym już wydała mafia kaczyńskiego wizy i teraz srają do jeziora albo skaczą po samochodach, czy piją piwo na przystanku pks.
Typie. Sam masz przeprany mózg do granic możliwości, i sam jesteś lemingiem. Co ma k🤬a referendum do jakiejkolwiek j🤬ej opcji politycznej? Masz własne zdanie? Potrafisz się wypowiedzieć? Nie potrafisz udzielić prostej odpowiedzi na 4 pytania? Tusk Ci k🤬a zabronił brać udziału w referendum a Ty k🤬a posłuchałeś. Miałeś możliwość się wypowiedzieć, powiedzieć jakie jest Twoje zdanie a Ty jak debil wyrzuciłeś to do śmieci. Swoją drogą to ciekawe, że tylko jedna opcja polityczna zawsze miała problemy z referendami i to zawsze byli ci którzy dali mordy coś o konstytucji i wolnych mediach.... debile. Wyuczyli Cię odruchów Pawłowa i od razu się ślinisz na dźwięk dzwoneczka. Nie masz nawet dość świadomości aby pojąć co Tobą motywuje.
Dziwne, że srać zaczęli dopiero jak do władzy doszła koalicja 13 grudnia. Przez 8 lat był spokój.
Bys poczytał coś więcej niż nagłówki Onetu... Finalnie prokuratura bodnara oskarżyła aparatczyków pisowskich o 268 sztuk wiz (nie tysięcy.)
I nie o wydanie, a o przyspieszenie wydania. Ot cała afera.
Pewne przeżywasz też aferę o fabryce amunicji, o 100mld itd... trzeba czerpać z różnych źródeł a nie zamykać się jak debil w swojej bańce.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.