Polska bez fikcji - świetny dokument ukazujący młodzież i dzieci w poprawczakach.
Często po bardzo surowych wyrokach.
Widzimy jak zdewastowani psychicznie są tam skazani.
Reszte komentarza pozostawie dla siebie..

I dlatego prosze was o skonczenie pisania komentarzy typu ' Dobrze im ' bo jezeli macie cos takieg napisac to lepiej nie piszcie ich wogole.
Widac ze Wy mysliszcie
![]()
Troszke rozumiem ich bol bo sam mam zawiasy ... ale gdyby oni nie musieli to by nie kradli, nie bili. Nie jest to do konca ich wina. A Wy tak tutaj nie medrkujcie ze kara smierci to tam to ... bo nic nie wiecie bo macie wszystko komputer itp. a oni co maja ?
Nic ... i chca cos miec a ze panstwo jest takie a nie inne to musza sobie radzic w inne sposoby ... I dlatego prosze was o skonczenie pisania komentarzy typu ' Dobrze im ' bo jezeli macie cos takieg napisac to lepiej nie piszcie ich wogole.
Wiem ze pewnie zostane zjechany przez wiekoszoc albo i wszystkie osoby ale mam na to wyj****e.
Patologia tworzy patologie, a nasze państwo już jest patologią więc trzeba było by rewolucji aby może coś się polepszyło. Czasem muszą zginąć tysiące aby miliony miały lepiej.
Widac ze Wy mysliszcie
![]()
Troszke rozumiem ich bol bo sam mam zawiasy ... ale gdyby oni nie musieli to by nie kradli, nie bili. Nie jest to do konca ich wina. A Wy tak tutaj nie medrkujcie ze kara smierci to tam to ... bo nic nie wiecie bo macie wszystko komputer itp. a oni co maja ? Nic ... i chca cos miec a ze panstwo jest takie a nie inne to musza sobie radzic w inne sposoby ... I dlatego prosze was o skonczenie pisania komentarzy typu ' Dobrze im ' bo jezeli macie cos takieg napisac to lepiej nie piszcie ich wogole. Wiem ze pewnie zostane zjechany przez wiekoszoc albo i wszystkie osoby ale mam na to wyj****e.
a komputer i samochod mam bo sobie zapracowalem, nikt mi nic nie dal