Różnica:
Kiedyś pospólstwo było sterowane przez klechę z ambony i nie miało nic do gadania, więc mogło tylko tyrać w nadziei na nagrodę w niebie.
Teraz pospólstwo też jest sterowane przez klechę z ambony, ale ma prawa wyborcze, więc głosuje na PiS, który co prawda rozwala kraj i generuje najwyższą inflację w całej UE od początku 2019 roku, ale za to zapewnia kościółkowi kasę i bezkarność..
podpis użytkownika
Szkoda gadać.Żeby tylko własne.
Program 500+ to 2000 PLN zabrane każdemu podatnikowi.
Dodaj to do najniższego wynagrodzenia i może powoli doganialibyśmy zachód.
Zamiast dać należycie zarobić, PiS odwala jedno wielkie przekupstwo wyborcze.
Ciemnota to łyka i jeszcze się cieszy.
Nie pis wymyślił socjal tylko zachód by sprowadzać tanią siłę roboczą w tym Polaków. Polak ktory na zachodzie pobiera socjal jest super ale pracująca osoba jak ja i moja partnerka to wam zabiera pieniadze? My nie zabieramy wam pieniedzy tylko sami na nie pracujemy. Przeszkadza Ci socjal I uwazasz ze glupi Polacy dali się kupić to co powiesz o tym co dzieje się na zachodzie gdzie ten socjal wymyślono? Głosuj na tuska będziesz miał ciepłą wodę w kranie ha ha ha. A i ten tusk kochany obiecał waloryzację 500 plus czyli podniesie je minimum o 200zl socjalu a psl już dwa lata temu obiecywał 750 plus.
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDSerio zjeby nie widzicie, że on nie walnął łbem w tą ścianę tylko ręką, żeby był dobry dźwięk? Niby pustak, a wszystkich was zrobił w c🤬ja inteligenci.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówCo za j🤬y łeb. A ten socjal to skąd? Z powietrza, czy ktoś na niego pracuje? Co ma wspólnego pis, po, konfederacja, tusk, kaczyński, unia z tym, że jesteś debilem? Wiele. Bo na takich przyjebach najwięcej się zarabia. Za komuny też każdy się cieszył, że głód powojenny się skończył i ochłapy na które pracuje się latami mają wartość. Jak całe życie jesz gówno i nagle dostajesz chleb, też będziesz wychwalał tego, kto go dał. C🤬j, że na zegarek tego gościa nigdy nie zapracujesz, nie mówiąc o standardzie życia. Komuna istnieje tylko dlatego, że istnieją zj🤬e łby.
podpis użytkownika
MiedzymordzieCo za j🤬y łeb. A ten socjal to skąd? Z powietrza, czy ktoś na niego pracuje? Co ma wspólnego pis, po, konfederacja, tusk, kaczyński, unia z tym, że jesteś debilem? Wiele. Bo na takich przyjebach najwięcej się zarabia. Za komuny też każdy się cieszył, że głód powojenny się skończył i ochłapy na które pracuje się latami mają wartość. Jak całe życie jesz gówno i nagle dostajesz chleb, też będziesz wychwalał tego, kto go dał. C🤬j, że na zegarek tego gościa nigdy nie zapracujesz, nie mówiąc o standardzie życia. Komuna istnieje tylko dlatego, że istnieją zj🤬e łby.