Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Niestety Biala rasa dazy do samozaglady, przez poprawnosc polityczna i innych zjebow, Biali boja sie podejmowac czynnosci w stosunku do gowna, bo boja sie oskarzenia o rasizm... Gownem steruje brutalna sila i nienawisc, a nami wyrozumialosc i dyplomacja, wiec niestety nie wygramy z nimi. Pozostaje nam jedynie cierpliwie czekac, az wkoncu zamienimy sie z nimi miejscami, co dzialo sie kiedys i to my bedziemy niewolnikami i zbieraczami bawelny... do tego niestety swiat dazy
Jak pięknie rozwiązują takie sprawy latynosi - gaz do dechy, jeb, nawrotka lub wsteczny...
Rozmarzyłem się...
Ale ja się nie dziwię w zj🤬ej lewackiej Europie ludzie nie reagują po za naciśnięciem klaksonu.
Takie czasy, że nie wiadomo, czy napadnięta nie poda CIEBIE do sądu za traumę i porysowany samochód, policja nie postawi ci zarzut morderstwa, a cz🤬ch przez żydowskie i lewackie organizacje nie odbierze ci majątku życia jako odszkodowanie.
Jak dla mnie hitem były by "białe gaśnice" z łatwopalnym płynem zamiast proszku... smarzyłbym zwierzęta.
To nie poprawność polityczna, tylko głupie przepisy i prawo. Zrobisz krzywdę "biednemu uchodźcy" to ty pójdziesz do pierdla, nie on. Za pomoc. Kwestia czasu, gdy imigranci będą mieć w Polsce większe prawa niż Polacy.
Akurat takie kradzieże nie są żadną nowością we Włoszech. Czarni, beżowi, Cyganie, Polacy i rodowici Włosi robią to od dawna. Tylko, że raczej podjeżdżają skuterem, bo takim łatwiej sp🤬olić w korku. Ci to chyba jacyś amatorzy.
Czarbe inżyniery w ramach wdzięczności za azyl bezpkatnie testowały wytrzymałość pasów bezpieczeństwa w aucie, którym podróżowała niewiasta. Pasy wytrzymały. Napinacze pasów pod koniec testów nieco gorzej. Inżyniery w pośpiechu udali się zaraportować usterkę do projektanta i producenta, zapewne głupiego białasa aby mógł ulepszyć produkt.
Pewnie sama mu otworzyła bo w tv jej nagadali że to są ludzie potrzebujący pomocy. Biorąc pod uwagę że mógł być uzbrojony chociaż w nóż, to ja bym z auta nie wysiadł zeby ratować czyjeś pieniądze.
Powiem wam ze jak szybko nie zacznom ich deportowac czy zmienia prawo ze bedzie mozna sk🤬ysyna odstrzelic bez kary,to Europy juz nie ma.
Te bydlo j🤬e zaleje caly swiat ,przez jakichs zjebow populistow.
Powiem ci, że trzeba naprawdę być k🤬a tłukiem, żeby napisać "zacznom".
Nóż k🤬a, do zeszytów wracaj a nie się tu wynurzasz.