Czu ten drący morde z okna ukr nie powinien siedzieć w okopie w Donbasie czy gdzie to tam się nap🤬lają?
Ujmę to tak: nawet ten p🤬lony patus i degenerat jest mi milszy, niż te ukraki, co drą ryja z okna i filmują. Nie znam sytuacji, ale do takich scen bez powodu nie dochodzi, więc zapewne coś mają za uszami: jak nie okazywanie wyimaginowanej wyższości, co u tej swołoczy jest nagminne, to darcie mordy przez cały dzień i wieczorami, tudzież zwykłe panoszenie się. Poza nielicznymi wyjątkami (chodzi o tych normalnych i skromnych, to niestety promil): ukraki do domu !!!
90% polskiego społeczeństwa po tych kilku latach ma ich po prostu już serdecznie dość. Sami na to sobie zapracowali swoim zachowaniem i roszczeniową postawą i brakiem jakiejkolwiek wdzięczności.
Nie ogarniasz tego ? Nie widzisz, nie czujesz? Czy udajesz idiotę ?
Możliwe że jesteś jakimś aktywiszczem prowojennym albo ukraińcem. Bo tylko wtedy to co napisałeś ma sens...
Mamy w Polsce jeszcze z 10% takich indywiduów jak ty. Ale na szczęście z każdym dniem was ubywa.
Ale pamiętaj, zamiast płakać za nimi w komentarzach, zawsze możesz oddać im cały swój majątek a potem zapisać się do Międzynarodowego Legionu na ukrainie. Tam będziesz mógł się wreszcie wykazać i walczyć do własnej śmierci za swoich braci ukraińców.
Tak czytam te komentarze i zastanawiam się, dlaczego osoba umiejąca złożyć dłuższą wypowiedz, bez wtrącania co chwilę przekleństwa utożsamia się z patusem z nagrania? Czy mógłbyś mi to lepiej wytłumaczyć, czemu tego śmiecia obnażającego się publicznie, niszczącego czyjeś mienie i machającego nożem tak wielu tutaj broni? Głosowaliście na POPiS i inne socjalistyczne partie i teraz na powstałe z Waszej winy problemy będziecie latać z nożem i fiutem na wierzchu?
Ujmę to tak: nawet ten p🤬lony patus i degenerat jest mi milszy, niż te ukraki, co drą ryja z okna i filmują. Nie znam sytuacji, ale do takich scen bez powodu nie dochodzi, więc zapewne coś mają za uszami: jak nie okazywanie wyimaginowanej wyższości, co u tej swołoczy jest nagminne, to darcie mordy przez cały dzień i wieczorami, tudzież zwykłe panoszenie się. Poza nielicznymi wyjątkami (chodzi o tych normalnych i skromnych, to niestety promil): ukraki do domu !!!