podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
gdzie to miało miejsce ?
A jak dla mnie to powinni to puszczać gówniarzom w szkołach średnich, oraz wszystkim ubiegającym się o jakieś uprawnienia do obsługi pojazdów, maszyn itd...
A za chwilę udostępniający film będzie mieć na karku prokuratora pomimo, że nawet twarzy nie widać.
Tak jak już szukają osoby, która udostępniła film jak auto wjechało w babę na chodniku, której pękła czaszka jak spadła...
Taki chory kraj. Ustawodawca nie chce, żebyśmy widzieli skutki wypadków...
A jak dla mnie to powinni to puszczać gówniarzom w szkołach średnich, oraz wszystkim ubiegającym się o jakieś uprawnienia do obsługi pojazdów, maszyn itd...
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Tu nie chodzi o to aby nie widzieć skutków wypadków, tylko denat nie znalazł się zaraz na pierwszych stronach gazet i portali informacyjnych. Kwestia szacunku do zmarłych, nawet jeżeli za życia na ten szacunek nie zasłużyli...
podpis użytkownika
Quae nocent, docentA za chwilę udostępniający film będzie mieć na karku prokuratora pomimo, że nawet twarzy nie widać.
Tak jak już szukają osoby, która udostępniła film jak auto wjechało w babę na chodniku, której pękła czaszka jak spadła...
Taki chory kraj. Ustawodawca nie chce, żebyśmy widzieli skutki wypadków...