Żenada roku. Więcej ciot i bab w policji!
Wincyj!
Teraz już wiemy, że chciałbyś mieć auto, stąd twoja zazdrość. Dam ci radę. Wykąp.sie porządnie, wyjdz z piwnicy, znajdź pracę, wyprowadz się od matki, skończ ja r🤬ac. Zrobisz prawko, weźmiesz kredyt i wtedy kupisz samochod !!!! Uwierz w siebie. Nei musisz zazdrościć innym, nie musisz sączyc jadu !
Jak policjant zareaguje to zaraz Brajanki i Dżejsiczki olaboga krzyczą.
Nie dziwię się im.
Ciągać się potem po sądach bo jakaś Dżejsiczka potwierdziła, że to dobry chłopak był i to policja go sprowokowała.
Wg mnie dać im przyzwolenie, paralizator, pała. Potem dołek i wyjaśnienia.
Może i miał rację z tym co tam wcześniej odj🤬, mógł spokojnie wyjaśnić co zaszło i przyjąć na klatę jak coś sp🤬olił.
Wracając do policji.
Dzisiejsze społeczeństwo doprowadziło do tego, że policja tak właśnie reaguje, dla nich to tylko praca, mają swoje życie.
Teraz już wiemy, że chciałbyś mieć auto, stąd twoja zazdrość. Dam ci radę. Wykąp.sie porządnie, wyjdz z piwnicy, znajdź pracę, wyprowadz się od matki, skończ ja r🤬ac. Zrobisz prawko, weźmiesz kredyt i wtedy kupisz samochod !!!! Uwierz w siebie. Nei musisz zazdrościć innym, nie musisz sączyc jadu !
Brawo Konfitura, robisz świetną robotę. A tych wszystkich którzy Ciebie hejtują - j🤬, razem z pisem i konfederacją.
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanieNie leczy własnych kompleksów tylko robi to co robi bo jego żona została potrącona przez auto.