już widzę te lochy 70-80 kg patrzące w tv z dziką satysfakcją na te 150+...
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!to jest locha ze Słupska, karetka jak ją przywiozła na Hubalczyków do szpitala na sor to nosze elektryczne się zacięły od jej cięzaru i nie mogli jej wydostać z karetki gdzie szarpało się 20 minut sześciu chłopa. jest strasznie roszczeniową osobą a tutaj pokazują ją jako ofiarę - nie wierzcie w to absolutnie.
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!walić to i tak kopnie w kalendarz, takie obrzęki, to ona jest już jedną nogą w grobie... szczerze, to jakbym miała tak żyć jak ona, to znalazłabym sposób, żeby się zabić, nawet leżąc na łóżku
walić to i tak kopnie w kalendarz, takie obrzęki, to ona jest już jedną nogą w grobie... szczerze, to jakbym miała tak żyć jak ona, to znalazłabym sposób, żeby się zabić, nawet leżąc na łóżku
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Problemem jest to, że taka osoba jest ciężarem (hehe) dla służby zdrowia. Kosztuje nas wszystkich w c🤬j pieniędzy utrzymywanie jej przy życiu bo potrzeba bardzo drogiego sprzętu oraz zasobów ludzkich aby tego wieloryba w ogóle ruszyć gdziekolwiek.
Zamiast przestać żreć to robi z siebie wielką (hehe) ofiarę i wymaga aby inni się nią zajmowali 24/7
(...).
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!Wk🤬ia mnie, że jako osoba ze znacznym stopniem niepełnosprawności oraz schorzeniem szczególnym jestem płatnikiem brutto jak widze takie osoby.
Nie mam p🤬lonej nogi i bardzo niewiele czasu z związku z powikłaniami ale mimo to zap🤬lam i pracuję na takiego wieloryba aby dostawał rentę, której samemu nie pobieram bo nie mam prawa bo za dużo zarabiam i nie mam prawa do żadnej pomocy materialnej bo się nie mieszczę w tych śmiesznych limitach dochodowych, i potem żeby taka p🤬da przepasiona zajmowała kolejki u lekarzy.