Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to sp🤬alaj zaraz na prawy nie blokuj.
No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to sp🤬alaj zaraz na prawy nie blokuj.
Ty jesteś sp🤬olony. Gość wyprzedzał całe 5 sekund, czyli tyle ile zajmuje ci odłożenie telefonu i ruszenie od momentu kiedy ten za tobą krótkim sygnałem podpowie ci jaki kolor światła świeci się na sygnalizatorze. To i tak połowę krócej niż zajęło ci przeczytanie poprzedniego zdania.
Nie ma przepisu zabraniającego wyprzedzenia prawym pasem na jezdni jednokierunkowej więc nie wiem dlaczego miała by być jego wina w razie kolizji.
Ale masz zryty beret nie mówiąc już o uprawnieniach do prowadzenia pojazdów mechanicznych.
...lewy pas ruchu lub lewa jezdnia w przypadku dwujezdniowej lub szerszej drogi służą tylko i wyłącznie do wyprzedzania...
jezdnia jednokierunkowa / dwujezdniowa jak na filmie.
Zawsze się znajdzie jakiś k🤬s, który będzie takiej patologii. Sprowokowany czym? Że nagrywający jechał lewym pasem 5 sekund za długo i za wolno według widzimisię księcia z audi?
No ja nigdy nie zrozumiem takich "geniuszy" co pisza "nie wiadomo czym zstał sprowokowany". K🤬a będe sprowokowany to zajebie komuś 3 letnią córkę z tego powodu to ciekawe czy będzie mnie taki tłumaczył.