Nie rozumiem dlaczego polskie prawo nie dopuszcza w przyj🤬ie w takiego śmiecia, z naprawą mojego auta na jego koszt, skoro mam nagranie z jego wyczynami sprzed i po fakcie? Przecież może się zdarzyć, że nie wyhamuję🤬
Nie ma się co przejmować, ja baranów blokujących lewy pas wyprzedzam prawym i nie denerwują się jak ten jełop.
Możesz, mówisz krótko, że nie zdążyłeś zareagować.
Z takim nagraniem, gdzie typ celowo doprowadził do kolizji nikt by nawet nie próbował szukać u ciebie winy.
Możesz, mówisz krótko, że nie zdążyłeś zareagować.
Z takim nagraniem, gdzie typ celowo doprowadził do kolizji nikt by nawet nie próbował szukać u ciebie winy.
Nie rozumiem dlaczego polskie prawo nie dopuszcza w przyj🤬ie w takiego śmiecia, z naprawą mojego auta na jego koszt, skoro mam nagranie z jego wyczynami sprzed i po fakcie? Przecież może się zdarzyć, że nie wyhamuję🤬
Ale jak to? Normalnie ładujesz się w cepa i c🤬j, pozamiatane. Jak miałeś zachować bezpieczny odstęp jak zajechał Ci drogę i masz to nagrane?
No jest chojrak przed kompem na pewno byś się mu załadował chyba swojej starej w dupę. Trzeba piętnować takie mułowate niezdecydowane zachowania na drodze. Ograniczenia prędkości to jedno a prędkość minimalna i blokowanie innych uczestników ruchu jest jeszcze gorsze niż przekraczanie prędkości . Na autostradzie lewy pas jest do wyprzedzania, gdy poruszasz się wolniej to sp🤬alaj zaraz na prawy nie blokuj.
Ale nie rozumiem. Nie można wyprzedzać prawym pasem na wielopasmówce? Ja też prawym wyprzedzam, gdy mam miejsce, a lewym się wloką.
Przy prędkości w okolicach 100km/h polecałbym jednak próbować uniknąć kolizji i ryzyka destabilizacji ruchu wielu pojazdów. Można zostać posądzonym o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym, a to nawet 12 lat.