Szmata z 2:38 powinna zostać uznana współwinną tego wypadku i oczywiście żadnego odszkodowania. Głupie k🤬y z telefonami przy mordzie - za grosz podzielności uwagi i jak p🤬li przez telefon, to jest po prostu wycięta z rzeczywistości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<0:44
Ciekawe ilu powie, że wina kolesia z czarnego a ilu, że wina szarego.
W sensie ciekawa sytuacja bo szary nie ma żadnych znaków więc teoretycznie musi ustąpić pierwszeństwa a czarny ma trójkącik więc też musiał ustąpić.
Wina bezdyskusyjna czarnego aby nie zaczynać gównoburzy czy mam rację czy nie.
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/0:44
Ciekawe ilu powie, że wina kolesia z czarnego a ilu, że wina szarego.
W sensie ciekawa sytuacja bo szary nie ma żadnych znaków więc teoretycznie musi ustąpić pierwszeństwa a czarny ma trójkącik więc też musiał ustąpić.
Wina bezdyskusyjna czarnego aby nie zaczynać gównoburzy czy mam rację czy nie.
Szmata z 2:38 powinna zostać uznana współwinną tego wypadku i oczywiście żadnego odszkodowania. Głupie k🤬y z telefonami przy mordzie - za grosz podzielności uwagi i jak p🤬li przez telefon, to jest po prostu wycięta z rzeczywistości.
Po prawej jest znak ustąp pierwszeństwa. Zamykam dyskusję, piszę choć wiem że jesteś etatowym trollem.