podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/kierujący seatem, prawidłowo trzymane rączki na kierownicy i poślizg opanowany a nie jak k🤬a mistrzowie kierownicy jedna łapa na czubku kierownicy druga na drążku zmiany biegów i wielki hołowczyc... Piwko dla kierowcy seata.
podpis użytkownika
:oneko:
Niezmiennie -![]()
Jeden z niewielu wartościowych kanałów w internecie, piwko
![]()
podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/Powiedzcie mi k🤬a wy j🤬e eksperty od wszystkiego czyja wina? Dzisiaj jak wracałem z roboty jadąc trzypasmową jezdnią pasem skrajnym prawym wymusiła na mnie pierwszeństwo kobitka, która wyjechała z podporządkowanej(skręcała w prawo) i natychmiast spotkała ją kara boska, ponieważ tuż po wyjechaniu, dosłownie zdążyła wyprostować koła i zderzyła się bokiem z gościem z pasa środkowego, który zmieniał ten pas na pas prawy.
kierujący seatem, prawidłowo trzymane rączki na kierownicy i poślizg opanowany a nie jak k🤬a mistrzowie kierownicy jedna łapa na czubku kierownicy druga na drążku zmiany biegów i wielki hołowczyc... Piwko dla kierowcy seata.
(zabronione jest zmienianie pasa na skrzyżowaniu, no chyba że były światła).
Ja tak jeżdżę i narazie każdy poślizg wyciągnąłem, i co teraz?ale ja mam RWD, więc łatwiej
![]()
Czyli mówisz, że wystarczy Cię wpuścić na wewnętrzny pas (dwupasmowego) ronda i już nigdy z niego przepisowo nie zjedziesz?![]()
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.kierujący seatem, prawidłowo trzymane rączki na kierownicy i poślizg opanowany a nie jak k🤬a mistrzowie kierownicy jedna łapa na czubku kierownicy druga na drążku zmiany biegów i wielki hołowczyc... Piwko dla kierowcy seata.