podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/Niestety ludzi ubrani na czarno są niewidoczni, nie wiem czy to tylko moje odczucie ale w świetle ulicznych LED poprostu znikają. Stare oświetlenie o niebo lepsze. Pozdrawiam
Ostatnio to na 100% do piachu i mam nadzieje, ze bedzie kontynuacja tematu w dziale hard. Bo tylko tam sie nadaje po spotkaniu z ciezarowka przy takiej predkosci.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.Zawsze powtarzam, za WYPRZEDZANIE na przejściu dla pieszych czy podobne akcje nie powinno być żadnych punktów karnych czy mandatów tylko z miejsca powinno się tracić prawo jazdy i wyp🤬alaj c🤬ju na piechotę jak nie potrafisz się zastosować do tak elementarnych zasad!
Jakim to trzeba być debilem żeby widząc, że ktoś się obok ZARZYMAŁ przed pasami, jechać dalej? Co on sobie myśli, że tamten kontempluje równość poprzeczną namalowanych pasów, czy co?? Ile to trzeba , żeby wymyślić tak oczywistą rzecz że jak się ktoś zatrzymał czy zwolnił przed przejsciem to ktoś tam do c🤬ja przy tym przejściu jest i wypadałoby zrobić to samo!!