podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Co się stało, to się nie odstanie, ale skoro się już stało i mamy możliwość zobaczenia jak to się stało, to warto popatrzeć, przeanalizować i wyciągnąć wnioski.
Do jakiego stanu trzeba doprowadzić samochód, żeby na takim asfalcie i w takim łuku jak w 5:56 wpadł w taki poślizg
podpis użytkownika
Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulaminem, określa zasady korzystania z serwisu Sadistic.pl.podpis użytkownika
Niniejszy regulamin, zwany dalej Regulaminem, określa zasady korzystania z serwisu Sadistic.pl.Co? wyciągnąć wnioski? W Polsce? Czyś ty z c🤬ja spadł? Przecież to Polska, te filmiki służą w 90% tylko do posmiania sie z tych ciot co nie umieją jeździć, przez cwaniaczków z umfalami z przeszłości i przyszłości. Ot taka mała rozrywka przed następnym umfalem.
Jeździłem i w Polsce i na codzień na Islandii, na Islandii jeśli widzisz znak ostrzegawczy, limit prędkości to się stosujesz a wiesz dlaczego? Bo w Islandii mandaty to k🤬a kosmos!!! za jazdę z tel przy uchu 40000 ISK = 1200 PLN dla przykładu.
Do jakiego stanu trzeba doprowadzić samochód, żeby na takim asfalcie i w takim łuku jak w 5:56 wpadł w taki poślizg
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów