podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/Kryminał kryminałem, ale z drugiej strony uważam że te wszystkie auta z lat 80, 90 powinno się z automatu wyj***ć na złom - przecież ta czerwona padlina to trumna na kołach.
Kogo obchodzi jaki to klasyk i cud miód motoryzacyjny, technologia poszła do przodu i bezpieczeństwo znacznie się poprawiło, ciekawy jestem efektu tego spotkania z autem 2010+
Bo kurła audi czy bmw z 2010 ściągnięte z Niemiec jako "perełka, bezwypadkowe", a ma wspawaną ćwiartkę nie zachowa się przy wypadku jak ten fiat.
Kryminał kryminałem, ale z drugiej strony uważam że te wszystkie auta z lat 80, 90 powinno się z automatu wyj***ć na złom - przecież ta czerwona padlina to trumna na kołach.
Kogo obchodzi jaki to klasyk i cud miód motoryzacyjny, technologia poszła do przodu i bezpieczeństwo znacznie się poprawiło, ciekawy jestem efektu tego spotkania z autem 2010+
Potem podają w mediach jaki to mamy wysoki wskaźnik śmiertelności w wypadkach, skoro ludzie jeżdżą takim czymś
ostatni material mega. chyba najlepszy wypadek jaki widzialem. jebnal idealnie. w wiekszosci materialow polacy popisuja sie debilizmem. droga sliska, c🤬ja widac, ale i tak zap🤬laja glaby j🤬e.
Możliwe.Sylwetka podobna do M4...Bez znaczenia Audi,BMW,Mercedes czy Citroen.Gość zap🤬lał przez miasto z prędkością autostradową,albo grubiej.
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon