podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Weź się ogarnij. Baba grzecznie czekała, weszła jak się samochody zatrzymały.
Czekała na pierwsze auto z jej strony! Inna sprawa, że przejścia przez dwa pasy jezdni jednokierunkowej to gówno na resorach. Mam prawko 20lat z hakiem, przejechane 3 równiki, żadnego wypadku ani stłuczki, ale jak jadę przez jakąś mieścinę, wioskę czy inne miejsce zabudowane, to zawsze uważam. Kto mi powie dlaczego mam się zatrzymać kiedy pieszy jest w pobliżu przejścia, skoro taki pieszy może nie chcieć przejść, może zatrzyma się (zwłaszcza mochery poooo mmmszyyyy) coby pogadać z sąsiadką znajomą i ktoś za mną nie wyhamuje? Kto to oceni w razie wypadku? Pierwszeństwo powinien mieć ten kto ma mniejsze szanse na uniknięcie wypadku, oczywiście pod warunkiem jazdy zgodnie z przepisami! Pieszy jako święta krowa w majestacie prawa to zło!
0:46 - teraz sobie wyobraźcie, że ta baba ma bezwzględne pierwszeństwo - ile aut by potrąciło/zabiło dziecko w wózku? Ona nie musi patrzeć/myśleć! Kierowca który jedzie z prędkością ~40km/h autem ~ponad 700 kg musi się zatrzymać w miejscu, bo święta krowa chce przejść przez jezdnię! Qrwa mać j🤬a! Ktoś jeszcze myśli w tym kraju?
podpis użytkownika
Rybka chwyciła spławikCzekała na pierwsze auto z jej strony!