AyCaramba napisał/a:
Dzbany tak jeżdżą bo zawsze znajdzie się jakiś k🤬s któremu wszędzie śpieszno i wystarczy 1,5 smarta miejsca żeby się wj🤬 na chama sprowadzając niebezpieczeństwo na siebie i resztę kierowców.
Wypowiem się bo tak.
Obwodnica trójmiasta.
Stoją tablice że bezpieczna odległość auta osobowego do auta osobowego to 70m przy 120km/h, a dla ciężarówek 40m przy 80km/h
Realna odległość między samochodami to tam z 5m, inaczej się nie da, jak będziesz miał 40m przed sobą wolnej przestrzeni, to znajdą się tacy którzy w lukach między ciężarówkami będą wyprzedzać prawym pasem, albo Ci którzy się włączyli do ruchu będą Ci przed maskę nie pakować. Dla mnie bezpieczniej jest tam jechać 10m przed samochodem niż potem ostro co chwile hamować.
Druga sprawa to, że tam chyba by się nie dało zrobić nawet połowy tej przerwy bo po prostu za dużo aut jest.
W dzień ciągłe korki i wypadki, ta droga to jakaś masakra, ale co się dziwić, to jest jedyna droga omijająca trójmiasto ...
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!