podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/
Jak myślisz, że wyhamowałbyś tak dowolną osobówka na drodze to jesteś w błędzie. Oprócz zajebiście doświadczonego kierowcy, pewnie jakieś nowoczesne systemy zadziałały, że nie wspomnę o pneumatyce w tirach, która mu dupę uratowała.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.3:23 Jakby nagrywający został w miejscu wypadku to wina byłaby samochodu z lewej. Panowie jednocześnie wjeżdżali na pas, a więc samochód z lewej musi ustąpić. Tak pewnie ten cwaniak powie, że on na lewym już był, a gość mu zajechał i niewinny dostanie mandat.
Jak ja k🤬a nie rozumiem tego klaksonu... Kiedy Ci idioci mają czas naciskać na ten klakson 2 sek. przed kolizją?? Miałem kilka gorących akcji w życiu, gdzie cudem uniknąłem kolizji, ale wtedy ręce, nogi i głowa skupione były na tym, żeby nie przyp🤬olić.
Bo przecież jakby nacisnął hamulec, zamiast klaksonu, to pozwoliłby komuś, kto popełnił błąd wjechać przez niego, co jest oczywistym dyshonorem. Ważniejszy honor, niż maska!
P🤬lone pedały mają tyle czasu nap🤬lać klaksonem a hamulca znaleźć nie mogą. Co to k🤬a jest, jakieś myślenie że klakson ma siłę odpychającą czy co no k🤬a jego mać