Dzisiejszej nocy jeden nawet dał się zabić żeby móc szybciej wrócić z misji.
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Ale jak zobaczysz ciapatego rozrywanego przez minę, to sam postawisz wirtualne piwo.
Ah te polaczki....
To jest SADISTIC nie pudelek!
podpis użytkownika
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.Nak🤬iajcie se na Hamerykanów ale nie na k🤬a POLSKICH ŻOŁNIERZY! To oni wam bronia waszych obsranych dup w razie jakiejś zadymy , sadole k🤬a...Tez wam k🤬a polecam taką misje...jazda tam i po kulce od araba...
![]()
Nak🤬iajcie se na Hamerykanów ale nie na k🤬a POLSKICH ŻOŁNIERZY! To oni wam bronia waszych obsranych dup w razie jakiejś zadymy , sadole k🤬a...Tez wam k🤬a polecam taką misje...jazda tam i po kulce od araba...
![]()
Ale k🤬ą trzeba być żeby robić sobie jaja z poległych żołnierzy. Jak los będzie dla mnie miły to kiedyś cię spotkam śmieciu i rozp🤬olę ci łeb o chodnik. Pozdrawiam.
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.Ale k🤬ą trzeba być żeby robić sobie jaja z poległych żołnierzy. Jak los będzie dla mnie miły to kiedyś cię spotkam śmieciu i rozp🤬olę ci łeb o chodnik. Pozdrawiam.