Wysłany:
2014-02-04, 21:24
, ID:
2920562
12
Zgłoś
A ja wam powiem tak przemądrzałe sk🤬ysyny wysrane przez sukę na gnoju. Czytając te wasze obsrane komentarze stwierdzam, że w dupie byliście i gówno wiecie. Podatki- k🤬a wasza zaj🤬a mać, przez ostatnie trzy lata w rolnictwie wprowadzana chyba ze trzy nowe, a jeszcze planują więcej wprowadzić. Jeździcie po wsi jak pies po burej suce, bo was k🤬a zazdrość zżera, że ktoś pop🤬la ciągnikiem za 200 i więcej tysięcy- szkoda wam? To zap🤬laj z miasta, kup kawałek ziemi, składaj podania o dopłaty od tej zap🤬lonej w dupę unii, weź kredyt, kup ciągnik za 300k i spłacaj go k🤬a 15 lat. Sracie się k🤬a o te dopłaty, że pieniądze za darmo dostajemy itd.- u mnie jest tego koło 15-20 tys. zł- taki jest k🤬a z tego profit, jak sk🤬ysyn- kiedyś nawozu mi starczyło za 12k, a teraz za ponad 30 k🤬a muszę kupić, bo jest około 2 razy droższy, paliwo 3 razy droższe. Podsumowując- dopóki nie byliśmy w unii miałem mniej na koncie i żyłem na takim samym poziomie jak teraz, kiedy mam przepływ gotówki 3 razy większy. Polski rząd chciał skłócić jeszcze bardziej Polską wieś z Polskim miastem i mu się to w k🤬ę elegancko udało, bo dopóki naród będzie j🤬 na siebie ile może, dopóty oni będą robić co im się tylko k🤬a podoba.
Co do tych dżemów, to sam nie wiem, bo jeden zrobi porządnie, czysto itd; a drugi na odp🤬l nawet jabłek dobrze nie umyje, ale z drugiej strony za jaki c🤬j jeszcze z tego podatek płacić? A no tak zapomniałbym- przecież to proste- po to żeby te w k🤬ę j🤬e świnie, buraki i zaj🤬i wyzyskiwacze z wiejskiej mieli na swoje limuzynki i inne przyjemności.