podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Wszystko fajnie i spoko tylko nigdy nie wiem jaki sens jest w takim szkoleniu. Moje psy też znają sporo komend ale nie uczę ich szczekania bo to zwyczajnie wk🤬ia mnie a p🤬lenie się w uczenie psa skomplikowanych komend do kilku szczeknięć to sporo czasu zmarnowanego na coś czym można się pochwalić przed znajomymi max kilka razy.
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Człowieku siedzisz na sadolu 22h na dobę, a niby masz kilka psów, lisy i c🤬j wie na czym jeszcze się znasz. I wszystkie twoje zwierzaki są zajebiście ułożone, na co potrzeba poświęcić od c🤬ja czasu. Skończ p🤬lić, chyba że to jakaś choroba to współczuję.
O k🤬a przepraszam. Nie wiedziałem, że to ojca nagrywałeś i tak się wzburzyłeś na krytykę.
Teraz rozumiem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<@up
Przecież przeprosiłem ciebie za robienie sobie jaj z twojego ojca. Nie byłem świadom, że to twoja rodzina na filmie.
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.Tak to mój ojciec. W c🤬j śmiesznie. Tekst godny gimnazjalisty. A teraz dawaj sztuczki, koniecznie z potwierdzeniem że to ty.
podpis użytkownika
Mnie rozbawiło i mam wyj🤬e czy kogokolwiek innego też![]()
A tak serio nie wiem czemu tak się oburzyłeś za krytykę uczenia psa szczekania na komendę no ale jak ładnie poprosisz to rozważę nagranie filmiku co potrafią moje psy. Tylko postaraj się.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika