prawo za to zabrania takiego zachowania jak ta szowinistyczna świnia
tak na szybko można by tu przykleić np. art. 216 k.k. (o ile pamiętam)
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówLikwidacja gałęzi przemysłu, rybołówstwa i rolnictwa była świadoma, planowa i była warunkiem wuniowstąpienia.
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Jak już pajacujesz konfituro z jakimiś paragrafami czy tam artykułami, to miej na uwadze, że w tym temacie już nie raz bardzo brzydko wypowiadałeś się o Polakach. Teraz wystarczy, że ktoś poczuje się urażony i podp🤬li cię do admina. A wygląda to tak:
Kiedy mamy od nich tego wymagać, jak nie w momencie kiedy są od nas dość mocno uzależnieni?
Bardzo dobrze, niech te sk🤬iele wyp🤬alaja. A wy wielcy obrońcy p🤬lcie się bo za wasze te k🤬y tu żyją
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Masz ćwierćinteligencie dane na koniec 2022 roku
Weź liczbę z rejestrów PESEL, odejmij liczbę dzieci, od pozostałej liczby odejmij liczbę powiadomień o zamiarze powierzenia pracy i będziesz miał pi razy oko liczbę Ukraińców na socjalu. Na koniec 2022 roku. Jakie z tego płyną korzyści ekonomiczne dla naszego kraju, nie chce mi się tłumaczyć i tak zapewne nie zrozumiesz.
Przesadził gość, jakby to było przy mnie, mimo to, że jestem Polakiem, wp🤬liłbym typowi za takie słowa. Jak można dzieci tak wyzywać, i wgl takie słowa wypowiadać bo kobieta jest Ukrainką. Wgl taka nagonka na tle narodowościowym, bo ktoś jest z Ukrainy to ma odpowiadać dzisiaj za to co pierdyliard lat temu było, i nie mieli z tym nic wspólnego, mam tu na myśli wojnę, te zbrodnie i tak dalej. Polaki stali myslą, że są ponad Ukraińcami k🤬a, a tak naprawdę ten typ to takie sama nizina społeczna jak większość zapewne, chociaż nieważne jakie ma się stanowisko człowiek jest człowiekiem i nigdy nie zrozumiem co ma dzisiaj taki Ukrainiec czy Ukrainką do tego co było. To zwykli ludzie jak my, pracują, szukają lepszego życia, bądź standardu, tak jak my. A takie Kurowska jak ten typ myślą, że są wielkimi panami. K🤬a ale bym gościa rozj🤬. Rzygać się już chce od tych wszystkich komentarzy, już nie tylko tu, ale i wszędzie na temat Ukraińców, jacy to oni są źli, bo w czasach wojny były z🤬by które krzywdziły. Każdy kraj ma z🤬bow, tak samo jak każdy kraj ma dobrych ludzi. Więc nie każdy Ukrainiec to zły człowiek. Skąd typ może wiedzieć, może jej mąż wystrzeliwuje na Ukrainie Ruskich, ona rozj🤬a psychicznie, a typ jeszcze jej Dopierala takimi słowami. Osobiście jestem w takiej postawie, że jak widzę takie chamstwo, to c🤬j mnie obchodzi czy jesteś Polakiem, Ukraińcem, możesz być i k🤬a j🤬ym cz🤬chem z Bronxu, koło c🤬ja mi to lata jesteś chamidlo to na p🤬de dostajesz buta. Typ ewidentnie zasługuje na wp🤬l. A wszystkim Ukraińcom, jak ta pani, z głębi siebie współczuję i przesyłam ciepłe pozdrowienia, życzę wytrwałości w tym kurewskim p🤬lniku.