Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Ty tą inteligencją z pewnością nie grzeszysz skoro nie zrozumiałeś tego co napisałem. Proponuję skończyć podstawkę wieczorowo lub zaocznie,żeby cie z budowy nie zwolnili.
Chciałbym napisać "dzięki za przypomnienie dzieciństwa" tylko, że to nie moje czasy, ale i tak bardziej to dla mnie kreatywne niż jakakolwiek inna współczesna rozrywka. Piwko!!!
@Kris LaMuerte na TVP kultura, albo na tvp historia lecą czasem takie programy, na pewno leci sonda bardzo dobrze prowadzony program popularno-naukowy.
Teraz takich programów nie ma gdyż, mamy społeczeństwo konsumpcyjne i nikt nie ma interesu w tym, by pokazywać jak zrobić coś z niczego. Masz kupić produkt ten ma się szybko zepsuć lub być sztucznie postarzanym przez producenta (patrz znana firma sadownicza z kalifornii i jej naśladowcy) i masz kupić następny tak to teraz działa. Wtedy były niedostatki produkcyjne, więc był popyt na takie programy.
Zawsze mnie bolało że tak idealnie i ślicznie on to robił. Szybki podklejał, wzorki w puszeczkach wycinał... Czasem się udawało, efekt okupiony był niestety licznymi skaleczeniami
Ja może nie pamiętam tego ale gdzieś rok temu natrafiłem na ten program na YT i uważam, że jest genialny. Wie może ktoś czy jego książka jest jeszcze gdzieś w sprzedaży? Chętnie kupię i sobie pomajstruje. Lubie majstrować.
EDIT; Dobra, znalazłem w domowej biblioteczce "Lubię majsterkować" A. Słodowego. Zrobię sobie jutro lampkę na biurko. Jak się uda dam zdjęcia. Jak nie, dam harda
Najlepsze jest w 2 czesci ...jak nie masz ani bateri ani żarówki a masz swieczke !! zrób z byle jakiej puszki lampion zestaw brzeszczotów kolców noży osełek pamienaj żeby miec ze soba
ten "pojemnik na żywność w namiocie" to przegięcie.... dziergasz pół dnia takie coś, tylko po to, żeby Ci j🤬o kanapkami w całym namiocie? foliówek może i wtedy nie było, ale wystarczy byle jaka torba