Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką

Polaczkowa cecha narodowa - zazdrość![]()
Jesteś prawdziwym polakiem cebulakiem
Co ja tu k🤬a w ogóle w tych komentarzach przeczytałem... W sumie sadistic to dobre miejsce na wylanie całej c🤬jni, jaka w człowieku siedzi
![]()
Niestety widzę że treść postu cytowanego przerosła autora, ale czego można było się spodziewać po małym Icku![]()
jak ja czytam te komenty to rzygać mi się chce, autorze, k🤬a kiego się podlizujesz jakiś to ty fotograf, zluzuj. nie wyjaśniaj bo tak naprawdę c🤬j kogo to obchodzi
Jakim szkłem to robiłeś?
Zalogowałem się, żeby dac Ci piwko. Nie zmarnuj tego, a dupeczkę masz r🤬able. Pozdrawiam
![]()
Ustalmy jedno. Laska ma niewyjściowy ryj. Rób zdjęcia od tyłu albo samej dupy.
Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu![]()
K🤬a ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.
Podobają mi się, chociaż za często umieszczasz modelke w centralnym punkcie kadru i po którymś zdjęciu to męczy oko. O