Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką

"piękność" ??? Na ja p🤬lę... Brzydka i zwyczajna jak wiadro k🤬sów. Mijalna na ulicy jak zdeptany pet pod żabką.
Podeślesz mi na priv namiary na swoje konta gdzie wrzucasz te fotki? Instagram, picasart itd? Powodzenia i gratuluje zajawki oraz wspaniałej kobiety, która dzieli ją razem z tobą
![]()
sie puszy j🤬y, pewnie go bili w szkole sredniej.
a jebiecie się chociaż w tych ruinach ?
Świetne fotki! Mi bardzo przypadły do gustu mimo iż ciężko uwierzyć że nie maczał w nich palców żaden photoshopowy spec. No i przy okazji fajnie dzielić pasje z drugą połówką. Pozdrowienia dla modelki!
Dla mnie zdjęcia rewelka, baa powiem nawet, że mam ból dupy, bo sam chciałbym potrafić takie rzeczy robić, a nie naparzać zdjęcia automatem z telefonu.
Obiektu westchnień i celownika migawki też można pozazdrościć![]()
Nie będe ukrywał że Ci zazdroszcze. Robisz niezłe, klimatyczne fotki, chciałbym tak potrafić.
Ale głównie zazdroszcze Ci kobiety. Macie wspólną pasje, jedziecie gdzieś do zupełnego wygwizdowa, wchodzicie w zatęchłe miejsca i robicie sobie fotki. I podejrzewam że ona to lubi. No bajera.
Moja już marudzi jak 5 minut stoimy w korku jadąc do jakiegoś przyzwoitego pensjonatu![]()
K🤬a ile ja bym się nasłchał marudzenia żeby zrobić takie jedno zdjęcie...ehhh
Zazdroszcze.