Chciałbym Wam zaprezentować kilka zdjęć z zrobionych ponad rok temu. Wspólnie z życiową partnerką

Rozumiem, że Pański Nick (osztyk🤬o) to się wziął z częstego odbierania takiej informacji od ludzi, z którymi wdał się Pan w rozmowę? Czy to może z domu? Tata obrażał mamę? Oczywiście żartuję. Wiadomo, że chodzi o zazdrość. Spokojnie drogi Panie i Pan kiedyś znajdzie partnera.
Nick wziął się od ostatniego zdania moich ofiar. Poprzedzały je słowa typu: zlituj się, błagam, nie, proszę, lubię placki. Gdy zrozumieli, że błaganiem nic nie wskórają, zostały tylko wyzwiska, ale nie na długo. Wiesz, co z nimi robiłem ? C🤬ja wiesz, bo wszyscy nie żyją i ich rodziny też. Może cie odwiedzę, adres mam.
Zdjęcia niezłe, kobieta nie moja bajka choć ma ładne cyce i słodkie piegi na nosku.
Skończ z tym oficjalnym tonem nawet jeśli jest ironiczny, nie jesteś w urzędzie. Generalnie jebiesz mi typem który sie brandzluje do swojego odbicia, bo jak poleciała pierwsza krytyka to już żeś pospieszył z wyjaśnieniami, że na innych forach to Ci liżą rowa a potem musiałeś wspomnieć, że tak na prawdę to Twoja pani ma dużo większe balony niż na zdjęciach niby się do czegoś odnosząc choć nie mogę dojść do czego.
Wrzucaj te zdjęcia, mi nie przeszkadzasz, ale nie pucuj się tak.
Zapraszam. Mam kolegę geja, co akurat skończył dlugi związek. Chętnie umrze przez zar🤬anie jak poprzedni Pana partnerzy.
A więc trafiłem w punkt. Typ Ci pisze, że dymał twoją dupe i sie w nią schlapał a Ciebie najbardziej zabolało to, że dobrze wydedukowałem, że jesteś j🤬ym narcyzem. 30 lat chłop niepotrafiący odnieść się do treści, piszący o brandzlowaniu się na cudze macochy. Nie pozdrawiaj człowieku tylko ochłoń.Słuchaj pałko j🤬a. Piszę jak mi się chce, a jeśli lustrem nazywasz twarz swojej macochy to wszystko się zgadza. Brandzluje się na nią za każdym razem, gdy przywożę Wam ubrania na zimę.
A więc trafiłem w punkt. Typ Ci pisze, że dymał twoją dupe i sie w nią schlapał ...
A więc trafiłem w punkt. Typ Ci pisze, że dymał twoją dupe i sie w nią schlapał a Ciebie najbardziej zabolało to, że dobrze wydedukowałem, że jesteś j🤬ym narcyzem. 30 lat chłop niepotrafiący odnieść się do treści, piszący o brandzlowaniu się na cudze macochy. Nie pozdrawiaj człowieku tylko ochłoń.