To jest właśnie pisowsko-konfederacka wizja Polski.
Zabobonnej, prymitywnej, łatwo zarządzanej przez proboszcza. Pełnej ludzi bez wykształcenia, którzy bezkrytycznie uwierzą tępej propagandzie, łatwej do okradania na prawo i lewo bez żadnych konsekwencji.
Wypisz wymaluj, Polska pod zaborami, albo pod niemiecką okupacją. Jak dobrze, że to się skończyło 23 października 2023
Zabobonnej, prymitywnej, łatwo zarządzanej przez proboszcza. Pełnej ludzi bez wykształcenia, którzy bezkrytycznie uwierzą tępej propagandzie, łatwej do okradania na prawo i lewo bez żadnych konsekwencji.
Wypisz wymaluj, Polska pod zaborami, albo pod niemiecką okupacją. Jak dobrze, że to się skończyło 23 października 2023[/quot Bo jak teraz okradają bezbożni to mniej boli.
Wypisz wymaluj, Polska pod zaborami, albo pod niemiecką okupacją. Jak dobrze, że to się skończyło 23 października 2023
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.jest to śmieszne ale trzeba pamiętać że tego typu wysrywy wrzucają tylko sp***ne lewaki żeby pokazać : oni głupi, my dobrzy
nawet najbardziej obrzydliwy lewak już się nie kłóci że w Anglii jest mrowie ciapaków, zakaz chodzenia z flagą Anglii a oficjalne statystyki nt. inżynierów są specjalnie zakłamywane. W największych miastach jak Londyn Birmingham, biali są już mniejszością
A co mają się imigranci do religijnego ciemnogródu? Ja jestem przeciwko temu i temu, to co jetem z prawicy bo nie chce imigrantów ale jestem z lewicy bo nie lubię kościoła?