Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dlaczego to możliwe żę k🤬a taka banda kaczkowatyc pedałów na wiejskiej z k🤬a tym c🤬jem tuskiem na czele który sra pod siebie i rozp🤬ala to wszyskto oraz kradnie wszystko co możwlie i robi cały naród w c🤬ja ?
Geologia to kozacka nauka.Poznajesz dzieje ziemi, jak historię, a każde zdarzenie z przeszłości pozostawia swój ślad.Jak taki wielki wyj🤬y pamiętnik przyrody.
Pół roku temu byłem wręcz zmuszony wyjechać z Polski z powodu braku pracy i ogólnej sytuacji , do tamtej pory nie wyjeżdżałem NIGDY bo chciałem zostać jak najdłużej to możliwe w domu. . .
Teraz przynajmniej mogę pomóc rodzinie ....
Zozp🤬ala mnie teraz od środka . . . tak że byłbym w stanie dojść na pieszo do Polski ....
co za bzdury!!! ziemia ma około 6000 tys lat!!! skąd k***a jakies 500mln ???? są dowody na to że dinozaury żyły razem z człowiekiem! a ziemia bogata w węgiel? drzewa rozkładające się głęboko w ziemi potrzebują około 100 lat aby przekształciły się w węgiel!!!!!!!