Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Dziękuję za Sadistica. Pokazałem swoim dzieciom to nagranie i powiedziałem, że na to jedyne, najlepsze ujęcie trzeba poczekać. Zapewniłem też narzędzia do uwieczniana nagrań. Od 3 godzin mam spokój, bo wyglądają przez okno w oczekiwaniu na sensację.
no i nikt nie wie, nawet sam kierowca, czemu go zatrzymali ? zapewne niewinny obywatel i go się czepili jak rzep psiego ogona, prześladują go
to pewnie siostra tego dilera
Przeżywacie bardziej od niej. K🤬a niech pierwszy rzuci kamień który za małolata nie jarał się jak jebnięty dużo mniej spektakularnymi wydarzeniami jak na przykład obsranie majtek przez kolegę. Także miejcie trochę dziecka w sobie bo będziecie za chwilę tak zgorzkniali,że już was nic nie ruszy. podniecanie czasem może być zajebiste. I jak śpiewał Rojek pamiętajcie: Że upadamy wtedy, gdy nasze życie przestaje być
Codziennym zdumieniem...