Ciekawe ilu z tych szczekaczy którzy się tutaj wypowiedzieli rzeczywiście będzie w Warszawie "pilnować porządku" i w razie jakichś incydentów w imię ojczyzny trzepać ruskich. Najśmieszniejsze jest to, że jeszcze nie tak dawno wszyscy mówili o kibicowskiej Polsce jak o bandzie łysych debili i skłonnych do agresji rasistach, a teraz nagle pełno wpisów typu, "niech im wp🤬lą", "niech się zjednoczą", "liczymy na was".
Nie oszukujmy się, ale większość z tych oszołomów nie wie nawet z racji jakiego święta odbędzie się ten przemarsz, zasłaniając się jakąś rocznicą i świętowaniem wypędzenia polaków z Moskwy, co jest w ogóle śmieszne. 99% tych osób w czasie tego przemarszu będzie siedziało wygodnie w fotelach i przed monitorami szukało kolejnej sensacji.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.podpis użytkownika
[img:1e1ba26e8b]http://www.speedtest.pl/test/41046564[/img:1e1ba26e8b]Wiesz k***a dlaczego Polska jest małym krajem? Pomyśl między innymi czyja to wina i wtedy będziesz wiedział dlaczego Polacy mają uraz do Moskali. Zagarneliście całe nasze dziedzictwo, zrusyfikowaliście Białoruś i Ukraine, ze Żmudzkich chłopów utworzyliście nienawidzących Polskę nowolitwinów, zabraliście nam Lwów, Wilno i Grodno! Wasza polityka zniszczyła dobytek państwa, które było niegdyś potężniejsze od samej Rosji. Teraz żałuje, że Władysław nie zasiadł na tronie carskim, głównie przez głupotę jego ojca. W historii mieliśmy szanse podbić Rosję kilka razy, ostatni raz po Potopie Szwedzkim, ale niestety Polacy stwierdzili, że nie ma sensu podbijać suwerennego kraju i cała udana wyprawa na ziemiach ukraińskich i pod Moskwą została wycofana. k***a, jak ja teraz o tym myśle, to widze, że wiele problemów naszego państwa mogło zostać rozwiązanych przez unicestwienie Moskwy w XVII wieku. Czemu Polacy byli na tyle głupi, że pozwolili swołoczy istnieć i nas gnębić.
123 lata zaborów, wojny z bolszewikami, najazd ZSRR na Polskę razem z nazistami, narzucenie komunizmu i rujnowanie gospodarki (umowy typu Polska daje węgiel dla ZSRR, a ZSRR za to otrzymuje żwywność...). Rozgrabienie Polski i rusyfikacja wschodnich ziem Rzeczpospolitej. Zniszczenie przemysłu, stłumienie powstań narodowych i ograniczenie polskiej konstytucji. Przykładów jest wiele i przez to Rosjanie i Rosja wyrobili sobie wśród Polaków odpowiednią opinie.
Wyeliminowanie Rzeczpospolitej z grona mocarstw europejskich było celem Waszym jak i państw niemieckich, nie chcieliście silnego konkurenta w rejonie centralnej Europy. Upadek Rzeczpospolitej zaczyna się wraz z dojściem do władzy w Polsce elektora saksońskiego i wojną północną. Pamiętam o tym ja i będą pamiętały moje dzieci, którym tę wiedzę przekaże.
podpis użytkownika
Po pierwsze to nie mów per wy bo ja w ogóle jestem przeciwny jakimkolwiek wojnom, przemocy, agresji. Czy Ty nie ogarniasz ze to co opisujesz działo od c🤬ja czasu temu ? Nawet nie chodzi o czas ale dlaczego obecne pokolenie ma za to odpowiadać ? Co np ja mam do tego że kiedyś Rosja uczestniczyła w rozbiorach i wyrządziła Polsce jakąś krzywdę ? Absolutnie nic, i mam wbity c🤬j w politykę i w historię. Zaraz napiszesz że odziedziczyłem geny po dziadkach sk🤬ysynach gnębicielach itp... Bo takie farmazony też czasami można usłyszeć. To nie wina zwykłych ludzi tylko gier politycznych rzadzących pojebów. Ja sam osobiście nie popieram tego co robili i rozumiem że można mieć żal ale no ale nie do wszystkich ludzi z danego narodu bo to już jest chore. Zresztą to nie mój problem, moim zdaniem wszystko zależy konkretnie od człowieka nie ważne czy to Rosjanin, Polak czy Niemiec. Co do komuny i ZSSR to na tym etapie ucierpiała przede wszystkim sama Rosja (czerwony terror) bo lunatycy dorwali się do władzy. Niepotrzebnie nawet odpisuje bo i tak nic się nie zmieni w patrzeniu niektórych ludzi. A szkoda. Powiem tylko że nienawiść do niczego nie doprowadzi. Po za tym szkodzi zdrowiu![]()
Ruskom należy się wjebka, prowokują innych kibiców i się z nich wyśmiewają. Pobili ochroniarzy, a policja srała w porty.
Narodowców nie zatrzymasz, a czescy kibice tez się zapowiedzieli na tym marszu (wiadomo po kogo stronie)
Bedzie na co patrzeć![]()