toniemojekonto napisał/a:
Polska szybciutko znacznie się teraz zmieniać, na ulicach Szczecina też pełno cz🤬chów i arabów na ulicach.
Ci co kupiowali wizy w dużej mierze się rozjechali po europie. Ale teraz zwiazą wam takich bez dokumentów co znad Wisły się nie rozjadą, bo nie będą mogli.
Zauważcie też, że mają obstawe policji.
przeciez juz to pisalem pare tygodni temu to mi cisneli,
polactwo jest po prostu zacofane nie konserwatywne.
te cale prognozy prawactwa ze w 2050 roku polska zostanie ostatnim bastionem bialego czlowieka w europie, ze niemcy i francja beda kalifatami xD
wcale tak nie bedzie a wrecz przeciwnie. w niemczech rosnie w sile afd z roku na rok. do 2050 to oni beda miec Hitlera u wladzy a wlasnie caly syf przeniesie sie do polski. juz pelno hindusow a teraz nawet i meksykancow xD to jeszcze grubiej niz w niemczech po arabskiej wiosnie. problem w tym ze oni sami ich nie spraszali wbrew temu co prawactwo p🤬li o merkelowej. ona ich nie sprowadzala, jedynie zapewnila "schronienie" a u nas wlasnie teraz sie ich sprowadza, podczas gdy juz wojny na bliskim wschodzie ucichly. polactwo zawsze bylo zacofane i tyle, nawet w takiej kwestii jak multi kulti. zachod sie obudzil i juz ich wyp🤬alac planuje a u nas sie obudzili ze chca byc postepowi i ich sciagaja chyba xDDD wiem ze to nieprawdopodobne wrecz ale nic mnie juz nie zdziwi u politykow.
tak jak dunczycy kupuja od amerykanow mysliwce f35 podczas gdy trump im grozi zabraniem grenlandii, to po choj kupja jak kiedy ich napadnie to im je wylaczy? to tylko napisalem zeby pokazac jak durni potrafia byc politycy nie tylko w polsce