Ale dlaczego dobra zmywarkę połozyli pod samochód? Programator jej sie popsuł?
Jeśli dla Ciebie kobieta to zmywarka to idź powiedz to żonie ( o ile masz) lub matce (o ile żyje). Ja tu nie będę jakimś obrońcą praw kobiet czy feministą, bo kurew jest pełno na świecie a dobrych kobiet mało, ale właśnie dlatego nie możemy wszystkich wrzucać do jednego worka. No chyba, że w swoim 37 letnim życiu żadna kobieta nie zasłużyła na dobre traktowanie. W takim wypadku prawie mi Cię żal.
Ale ty tak serio, czy chcesz mnie strollować?
Ja bardzo szanuje zmywarki, wyobrażasz sobie postep jakby faceci mieli zmywac naczynia, prać gacie czy zajmowac sie bachorami?
Same zmywarki tez na tym korzystaja, nie musza prac w rzece, moga sobie pozwolic na lifting, co bardziej bystre sa dopuszczane do szacownego męskiego grona i nie musza same zmywać tylko wynajmuja inna zmywarke.
Skoro nazywasz kobietę zmywarką to w tym szacownym gronie mężczyzn na pewno nie jesteś. Po Twojej wypowiedzi raczej wyobrażam sobie Ciebie gdy piszesz tego posta w koszulce "wp🤬lce", oponą na brzuchu i Żubrem w dłoni jednocześnie poganiając konkubinę żeby już "zap🤬lała po zasiłek" bo szacowny mężczyzna nie ma czasu bo musi komentarze na sadolu pisać. Choć niewykluczone, że już dawno Cię zostawiła skoro tak traktujesz kobiety.
Ja p🤬lę, Ty naprawdę w życiu nie spotkałeś normalnej kobiety.
A Twoje poczucie jakobyś był panem świata a wszystkie kobiety to tylko hostessy jest k🤬a zabawne.
Na takim poziomie to ja dyskusji nie zamierzam prowadzić.
PS: Co ciekawe nagle zacząłeś używać polskich znaków. Czyli coś jednak dotarło![]()
Jeśli dla Ciebie kobieta to zmywarka to idź powiedz to żonie ( o ile masz) lub matce (o ile żyje). Ja tu nie będę jakimś obrońcą praw kobiet czy feministą, bo kurew jest pełno na świecie a dobrych kobiet mało, ale właśnie dlatego nie możemy wszystkich wrzucać do jednego worka. No chyba, że w swoim 37 letnim życiu żadna kobieta nie zasłużyła na dobre traktowanie. W takim wypadku prawie mi Cię żal.