@nano50
Może wyglądać jak modelka z okładek pudelka co nie zmienia faktu, że jest to dziecko nie w pełni rozwinięte biologiczne a co dopiero psychicznie.
Ja rozumiem, że mamy społeczną patologię i przyzwolenie gdzie 14 latki zamiast się uczyć, rozwijać już szukają bolcowania, ale nie przemawia do mnie argument, że "one też są winne bo wyzywająco wyglądają albo się ubierają" (no k🤬a takie "argumenty" to padają w świecie islamskich pod-zwierząt w przypadku procesu o gw🤬t...) - one c🤬ja jeszcze o świecie wiedzą i to jest właśnie wykorzystywane przez pod-zwierzęta, zwyrodnialców kwalifikujących się do spalenia żywcem, którzy dla zaspokojenia swoich zwierzęcych instynktów są w stanie zniszczyć życie 14 letniemu DZIECKU (bo to jest dziecko póki nie rozwinie się emocjonalnie, czasem nawet są osoby, które mają 18 lat a nadal są mentalnymi dziećmi) "bo im się chcę" - gówno mnie to interesuje czy im się chce, albo są ludźmi którzy potrafią kontrolować swoje zwierzęce instynkty albo są pod-zwierzętami, którzy nie kontrolują tego co robią (pod-zwierzętami żeby nie obrazić zwierząt).
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.